4

R.

преди 15 години

Ален Данаилов, ааа Стрефан Делон , а, пардон абе Стефан Данаилов - не го намесвайте и не се опитвайте да го осмивате - не едно поколение е израснало с неговия образ и каквито и простотий да прави с комунистите - той ще си остане в челото на нашето кино.А иначе за Джони Деп - лично мен ми беше най-антипатичен в пиратските историй, но няма как да не му призная че играе чудесно, но пък чак номер едно - еее уляха се направо - поне 10-тина доста по-добри има от него. Това, че е спечелил джакпота с един по касов филм - не го прави чак такава звезда.

3

преди 15 години

'1 искаш име на друг артист пиша ти Стефан Данаилов,но изглежда Американците не са го забелязали все още,сега с тоя клип в трамвая и отпускане пари за реклама на България,ще го забележат и о кеф за народното кино.

2

Tina

преди 15 години

Обичам го този Джони Деп!Добре, че е той да ни радва с хубави филми!

1

spilberg

преди 15 години

няма какво да се лъжем ,от актьорите в световното кино които са около и над 40 те години ,Джони просто е номер 1.естествено го доказва с филмите които е направил.от неговите връстници първи до върховете достигна том круз ,след това красивия брад пит доказа че може да бъде и голям актьор, но накрая джони деп просто разцепи кино атмосферата.евала пич,все пак кажете ми друг който може да изиграе по- добре всичките възможни ненормални образи, та той няма една роля където да играе нормален човеки въпреки това всички характери които е направил са различни един от друг. страшен е