30

Реалист

преди 1 месец

Очилат дявол,"български" патриот,тича като копой след льохмана да му засмуква вкиснатата му пръ.ня. Хамелеон,нямащ равен на себе си.И това яде българския хляб,нищо че служи на онова посолство зад Океана.35-ет години,ние българите знаем,че ДПС е Доган и че Доган е ДПС.Това го знаят и малките деца.

29

БРЦК

преди 1 месец

Само глупости думи клюки. Доказателство няма. Просто нищо

28

МУЗИКА ОТ ДОЛИНАТА

преди 1 месец

ХОРА НА КВИЧАЩИТЕ ПРАСЕТАРИИ - ДИРИГЕНТ ШОПАРЛАНДУС С ВЪРТЯЩАТА ОПАШКА - ОТ КАМЕРНА ЗАЛА НА УШЕНЦЕ!!!...

27

Кешгейт" по зап

преди 1 месец

Кешгейт" по заповед на Пеевски, списъка на всички "касиери в енергетиката които ограбват даржавата".

26

Алекс

преди 1 месец

На изборите ще се види колко струва ДПС на Делян и Станислав.Изобщо няма да влязат в парламента.

25

бастун

преди 1 месец

Пеевски контролира цялата ни държава с политици и партии с компромати чрез досиетата които той държи и ще разсекрети.Цяла държава е под контрола му.Жалко че бартя Илиеви не са живи.ФК Левски също е под контрола на Пеевски-Борисов и Таки,това го каза още Цветан Василев при фалита на КТБ,всичко се случва

24

М

преди 1 месец

Амед Доган, е бил фалшив "политически" затворник, пуснат веднага след 19.11.89 г., а истинските борци за правата на турците останаха по затворите до лятото на 90-а година!

23

Ще гласувам

преди 1 месец

днешните турци свинско не ядат. Аз лично Ще гласувам за пеевски да видим кои други имена ограбват България. по азбука да излизат всичко.

22

Анонимен

преди 1 месец

Етническата партия ДПС трябва да се разглоби парче по парче!Има ли партия на Афро-американзите или Латиносите в САЩ?Има ли партия на Индийците или Пакистанците в Англия?

21

Анонимен

преди 1 месец

коментара ми?! Лъжа ли е, че Кючюк (Малкият) е нищожество? Лъжа ли е, че отлично е знаел КОЙ е Аамед Доган, знаел е, че е знаков функционер и доносник на ДС, че е бил готов да се самоубие, ако изневери на ДС! Знаел е, че това чудовище е най-успешният проект на КГБ и дС! Знаел е, че е бил фалшив "политически" затворник, пуснат веднага след 19.11.89 г., а истинските борци за правата на турците останаха по затворите до лятото на 90-а година! Знаел е, че позитанските комунисти

20

Анонимен

преди 1 месец

всички дупетати са в същия стил - правят фирми и обръчи от фирми и след това правят закони, така че техните фирми да работят а конкурентите им не. не само, че не помагат с нищо на народа, ами само пречат, като тяхната основна цел е личното богатство и личната власт, колкото повече, толкова повече. е как да върви напред обществото с такива *** в парламента?!? всички са един дол дренки!

19

Анонимен

преди 1 месец

Много са нагли тия, само, ако Доган го обяви, ще бъде релевантно. Пеевци са го подкарали на принципа една лъжа повторена много пъти, става истина. А да видим на изборите едно ли е ДПС-то и пеювското ли е.

18

Анонимен

преди 1 месец

Този *** очевидно е сложил главата си на дръвника и сега се чуди кого да завлече със себе си. Сбърка с него г-н Доган, много сбърка. Ще се наложи бързо да изпълни повелята на МДПС: ДПС без Пеевски!

17

Анонимен

преди 1 месец

Aшkoлcyн kьonooлap...

16

Сокола

преди 1 месец

Това виц ли е?

15

Анонимен

преди 1 месец

На пърлено prase ли мирише ?

14

Lina

преди 1 месец

Ако Дебелия е финансирал дпс до сега дали ще посмее и партийните сметки да присвои

13

Барселона

преди 1 месец

Къде е имало голяма далавера или скандал и името на Пеевски да не е замесено....някой да припомни..

12

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Това момче в старото ДС не му се чуваше гласчето - а днес к вичи като баш собственика си. Но пък е хубаво, че шишо най - накрая ще занули и Д( п ) С . Време е.

11

Анонимен

преди 1 месец

Докопа ли се до нещо Пеевски, срива го до основи. То банки ли не бяха, булгартабак ли забравихте, лафките ли на хората не иззе, а после ги закри. Сега ДПС е наред. Мисли, че щом е сложен за съпредседател, партията е негова. Ама не е. И днешните турци свинско ядат.