9

баба мара

преди 1 месец

убииц ите по генезис се раждат и умират с девиза бизнес и печалби както видяхмедори си организират и стрелба в ушите със стреличка

8

Анонимен

преди 1 месец

Тия двамцата на търг ли ще разиграват президентския пост?

7

Реалист

преди 1 месец

Тя и хилари беше събрала повече а какво стана, каквото ще стане и сега.Да не говориме че "новината" е вероятно фалшивка.

6

бай Спас

преди 1 месец

327 милиона в брой. Малей. Аз ко имах толкова пари щях се оженя.

5

Анонимен

преди 1 месец

Камила под камила,камила под Камила,Камила-путинитка мила.Цветнокожа няма как да харесва сладки приказки за митичния Бандера.Дали ще е Камилата или Тръмп камиларя разлика за съдбата на укронацистите няма.

4

то па щото

преди 1 месец

не прехвърлиха парите от кампанията на бидона към тази на харис, налЕ? важното е да се пише колко е неправилен Трумпф. отделно в САЩ има достатъчно примери за кампании, където the underdog in budget beats the hell out of the assumed leader. сещам се за един, който спечели с бюджет от $67 за бургерите на екипа му срещу кандидат, чиято кампания струвала шестцифрена сума.

3

Рара

преди 1 месец

Тръмпутин е пътник..да пробва пак 2028

2

Анонимен

преди 1 месец

Абе, това търг ли е, избори ли са, бит пазар ли е? Значи който събере повече милиони в банковата сметка, той става президент!? Хората тогава за какво изобщо си правят труда да се разхождат до урните?

1

Анонимен

преди 1 месец

Жендър тра вестит - такива ще управляват света.д