15

Чета и се смея

преди 1 месец

Най много се смях за Садам и Кадафи. Тия ги гръмнаха защото почнаха да продават петрол за ,¥,£,$ а не само за долари... Хайде със здраве

14

Българинъ

преди 1 месец

Султана с отомански мераци, по-добре да си провери под леглото, че терориста от Хамас го зове. Ама едва ли Израел ще си хаби барута по него. Самите турци - 80 молиона гладни, бедни, мизерни, безработни и без бъдеще - ще го виснат на кран на пл.Тексим. И той го знае.

13

Анонимен

преди 1 месец

Всички военолюбци трябва да се озаптяват. Не умират те, а народът. Като толкова им се водят войни, една арена и там да се мерят силите един срещу друг.

12

християнин

преди 1 месец

Оше преди 20 г. пророкувах,че бъдещето на Турция е в посока разпадане.И това идва.Те не пазят Европа от арабите,афганистанците,снежинките от Африка и пр.Те заплашват Европа чрез тях.Неизбежно е обособяване на държавата Кюрдистан.А населението на турция е миш-маш.Така,че не виждам кои ще претендират,че са истински турци.Трагедията се нарича ислям.От това страда целия ислямски свят.Духовници начело на държава,или ислямски фундаменталисти президент е трагедия.

11

ГАГА

преди 1 месец

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА-Ами да пробва де ако му стиска дупарата,приказки за овцете.

10

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Значи , И Ердоган- Ще Удари Израел.....Предварително си Казва - Като Мъжко Момче.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

9

Ужас

преди 1 месец

CNN съобщи че до 72часа в близкият изток започва голяма война.

8

Анонимен

преди 1 месец

Джо дали изобщо е знаек с кого и за какво говори!

7

Анонимен

преди 1 месец

Преди всички Ердоган е проблем на Турция.Защо?Турция иска ли съдбата на Ирак, Либия и Сомалия?А това ще стане ако този ислямист е начело.Та той зове терористите от Хамас - мюсюлмански братя и тъжи за тях.Това ли е Турция?Ако е така какво НАТО, кви Европи, кви 5 лева.

6

Анонимен

преди 1 месец

Ердоган е като Орбан и има избор.След като не му харесва НАТО да напусне.А не да сравнява несравними неща от различни епохи при коренно различни обстоятелства.Направи ли някоя глупост ще свърши кагто Садам Хюсеин и Кадафи.

5

Зозо

преди 1 месец

Според Ердо кюрдите са терористи, пък Хамаз се борили за свобода?!? Ай сиктир!!!

4

Нали

преди 1 месец

щеше да нахлува в Израел? К,во стана бе? Аз мислех, че вече аскера е пред Тел Авив. Но анадолеца много добре знае, че това не са кюрдитe въоръжени с амортизирани АК. А, и докато палестинците продължават да държат заложниците, има още много да патят!

3

Анализатор

преди 1 месец

Ердоган избива кюрдите в Турция-това не е Война,но Израел това че се пази народа и земята си като воюва с ислямистки групировки това за Ердо е война.

2

Зозо

преди 1 месец

Ердоган казал..... И дедо Джо си го преместил.

1

Анонимен

преди 1 месец

Щял да работи за подобряване връзките на съюзниците от НАТО ли, какво излиза от думите на Ердоган че Нато е пред разпад