148

Ироничен

преди 1 месец

До Анонимен Бихте ли приложили ваша снимка да знаем как трябва да изглеждаме?

147

Офф ,да се омита

преди 1 месец

Този угоен гербераст е по-противен и от лоения бидон Боко.

146

Сглобка

преди 1 месец

Аз пък смятам, че ГЕРБ + ППДБ много обичат евроатлантическите ценности и в този ред на мисли твърдението му не е политкоректно и трябва да се извини на джендърите

145

мак

преди 1 месец

Прав е за всичко. Може би ако всички бойкотират тази пародия наречена състезание с мъж, началниците ще преосмислят, каква ид.от-щина са сътворили.

144

Анонимен

преди 1 месец

Пълен бойкот и на политици, които не са в затвора, като нещото на снимката

143

До Мда...

преди 1 месец

По-добре не пояснявай, че объркваш хората. Ясно е какво искаш да кажеш, ама не си дочел правилно. Тези с една Y хромозома мъже, онези с две Х са жени...

142

Мда

преди 1 месец

Да поясним - Бог, освен с повече тестостерон, ГО е дарил и с Х хромозоми, бе!Тия, дето имат Х хромозоми, оо памтивека се наричат мъже, както и да въртите г..за!

141

Бойко

преди 1 месец

Пълен бойкот и на американските пишман спортисти,натъпкани с допинг.Пълен бойкот на цялата пишман олимпиада.

140

Анонимен

преди 1 месец

Спортист-политик-министър прекалено много пр о с ти на власт. То и обикновения човек не харесва това от Европа. Политика трябва да го промени, но този същия от снимката гласува за, защото чака пари- пр о ст и лаком. Нищо ново.

139

ВЕтЪра на ПОДмяната

преди 1 месец

Едва сега започва промяната .Скоро ще е престъпление да се казва на някой "мъж " или "жена" ! Вече официално в САЩ на жените се казва "раждащи хора с ***". Всичко това се прави за да се покриват DEI стандарти и оценки от неправителствени организации НПОта. Ако не покриваш DEI стандарти ТИ СПИРАТ БИЗНЕСА . А днес кое не е бизнес - фирми, филмови студия , училища, спорт и тн . DEI стандарти това означава diversity Equality ,Inclusion Разнообрази, равнопоставеност и включване на определени групи. Всичко стандартно БЕЛИ ХЕТЕРО СЕМЕЙНИ И МОЖЕЩИ СЕ ИЗКЛЮЧЕНИ .Трябва да се наемат и пускат раз

138

Анонимен

преди 1 месец

До Не на извращението!Въх, сериозно ли? Бил е спортист? Какво е спортувал? Отакак го помня е все такъв ***

137

Анонимен

преди 1 месец

Ми тя Имане не била транс, била си жена. Бог я дарил с аномалии и повече тестостерон и го ползва по предназначение. Може да се каже, че е родена боксьорка. Каква да стане, интелектуалка ли, като тестостеронът я кара да се бие? Е, верно можеше да тръгне да бие мъже, които бият жени, но явно не е дорасла ментално до това. Та проблемът е сложен - с тоя тестостерон тя прави това, което правят милиони мъже на милиони жени.

136

Не на извращението!

преди 1 месец

Кралев може да е всякакъв, но е спортист и има много по-обективна преценка за нещата от диванните коментатори. Напълно го подкрепям. Не на педерадиядата! След време всички медали в опорочените спортове ще бъдат отнети.

135

Анонимен

преди 1 месец

Пу-пу, трябва да ми леят куршум от това на снимката! Поне не е брадясало като на ББ подгушника.

134

браво КРАЛЕВ

преди 1 месец

БЪДЕЩ ПРЕЗИДЕНТ

133

Анонимен

преди 1 месец

Делян Пеевски може да сложи олимпийския комитет в правилните релси само за няколко месеца!

132

Анонимен

преди 1 месец

Поредния политик бивш или не с огромни заплати. Какъв си ти че да даваш мнение! Никой, като всички Български политици разсипали България и обрали народа си!

131

Анонимен

преди 1 месец

От кой свинаpник извадихте тоя горе на снимката?

130

Анонимен

преди 1 месец

Крал Кралев крадеше ли като строеше с дьржавни пари

129

Анонимен

преди 1 месец

още го дьржи лапането