11

Емигрант

преди 1 месец

Блиц-контрол било за Главанака, щял да отговаря на въпроси от които нито един не засяга КРУПЦИЯТА, пожарите, престъпленията по пътищата от дрогирани и т.н.въпроси които касаят животът на суверена и бездействието на ПОЛИЦИЯ и ПОЖАРНА ! Кой пали горите, кой разпространява наркотици, кои са трафикантите на мигранти, защо престъпници са на свобода и извършват тежки престъпления, какво го интересува народа разходите по командировки, консулът в Битоля, избирателните секции в чужбина ?

10

Хккфкъ

преди 1 месец

България няма добри управляващи политици

9

Анонимен

преди 1 месец

Ще има да сричааа...

8

Реалист

преди 1 месец

Деса,Роса,Рая,Главанаков,все назначения на банкянският милиардер.Този от Банкя и оня 140-ет килогравомият нерез, днес ръка за ръка,управляват държавата ни,превърналия на африканска провинция по стандарт на живот на нашето население.Ние българите,сме много толерантен,кротък народ,но сме и най простите на Балканите и в ЕС!

7

митко

преди 1 месец

По булевардите на София е катастрофа след катастрофа.Кара се като на рали.Оставка на Калин Стоянов и цялото гербаджийско правителство.

6

илкмн

преди 1 месец

Гарантирано от ГЕРБ. Всеки нека се замисли и да каже имало ли е някога в България толкова прости министри като тези от ГЕРБ? Прости че прости, а Главчо завалията, с мъка прави и едно изречение дори. Такава мъка е да го слуша човек, а и замалко да затрие държавата. ГЕРБ доказано могат да крадат и лъжат, а България я би градушка, дави се, запали се и я взривиха докато си играят на министри. Слава Богу идват избори и имаме шанс да изгоним ГЕРБ, ПП и ДБ, ДПС, БСП, ИТН и Възраждане.Доказани негодници

5

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Остана в Историята като - Джуджето на Шиши....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

4

Анонимен

преди 1 месец

И на този му изгря звездния миг, но както винаги ще бъде употребен и изхвърлен от Бацето. След това може да се кандидатира за счетоводител в посолството на Украйна.

3

Анонимен

преди 1 месец

Ега ти съществените въпроси ще задават. На кой му пука в ежедневието за някакви областни управители? То и останалите въпроси ще са от същия вид.

2

Айляк

преди 1 месец

Не знам Главчо какъв служебен премиер е, но Пловдив осъмна обгазен. Гадно.

1

Анонимен

преди 1 месец

Бабо Гусиии защо ти е толкоз голяма тиквата :)))