99

Jj

преди 1 месец

Имам съвсем сериозен въпрос. Оставям цялата дискuсия за пол, джендър и т.н. Любопитно ми е какви са правилата за състезания, ако индивидът е роден с първични полови белези и на жена, и на мъж. В такъв случай може да има XX и Y хромозоми. Това значи ли, че не може да се състезава при жени или при мъже? Ако някои е наистина компетентен по въпроса, нека да се изкаже.

98

Анонимен

преди 1 месец

Джанмарко Кардильо-шампион на Италия по бокс, заяви, че в продължение на две седмици се чувства жена и е готов да предизвика Имане Халид.

97

Анонимен

преди 1 месец

Еха във Франция ако пребиеш жена ти дават медал!?

96

8

преди 1 месец

Тези жалби до МОК няма да дадат никакъв резултат! Трябва да се внесе иск в някой влиятелен национален съд, може би Америка или друга държава. Да се постави въпроса за ОПИТ ЗА ИЗМАМА. На човека с паспорта, както и на неговата федерация.

95

Анонимен

преди 1 месец

Да речем че това беше шах, федербал, плуване, но това е бокс. За бокса дори луд човек може да прецени, че не е приемливо да участват такива хора

94

Дякона

преди 1 месец

Да живей феминизма ! Ура, другари ! Ха ха хихи

93

Олимп

преди 1 месец

Ами значи, те не са "боксьорки", а боксьори! И в случая имаме боксови срещи между мъже и жени. Мъжете пердашат жените в случая.

92

Анонимен

преди 1 месец

В Австрия дадоха паспорт на мъж с гевгир на главата. Това значи ли, че МОК ще го пусне с гевгира?

91

anonimen

преди 1 месец

Оооо, това е нищо, наскоро четох за успешна американска баскетболистка, която има жена и жена й е бременна от нея в седмия месец! Жена чака дете от друга жена, хайде някой да ми обясни как е станало, на мен ми е бедна фантазията

90

Анонимен

преди 1 месец

ТрябвА бойкот. От всички боксьорки.Колкото и силна и яка да е, жена може да победи мъж само, ако той е пиян. Природа.

89

Ако беше жив

преди 1 месец

Батето вече да ги е наврял в *** ***. *** изказали мнение, провели среща, излезли със становище.... НО НЕ ПРОЧЕТОХ че на еди коя си дата *** е подал официална жалба до МОК. Размахали им пръст на срещата и май се отказали.

88

ъцз

преди 1 месец

сега симпатизантите на ПП-ДБ ще скочат в зашита на тази "жена"

87

Анонимен

преди 1 месец

"Китайско Тайпе"? вие от кога сте *** на китайската комунистическа партия?

86

Анонимен

преди 1 месец

Ще се боксира ли българката с Лин, който биологически е мъж? С писане на жалби не става. Трябва да се откажат всички до една. Или да пребият членовете на МОК.

85

Анонимен

преди 1 месец

Както пластмасата под гръдните зърна не прави женски гърди, а ***. По същия начин са и тези, те нямат функционалност. Но е в конкурсите за красота е пълно с чучела, и навсякъде . За забавление , за позорище на зяпачите. Лично според мен, бокс и всякакви биящини могат да се практикуват от жени единствено в рамките на военно обучение.

84

Анонимен

преди 1 месец

А защо без доказателства трябва да се приема, че документите не са фалшифицирани? И още: Не се и прави допингтест преди състезанието? Не се ли дават материали за изследване, такива, които откриват хормони. Защото хормоналният допинг не е от вчера. Всички разбираме, че МОК е не само финансово корумпиран, не само политически инструмент, а и е част от други, агресивни към човечеството планове. (Много елементи от олимпиадата го доказват.)

83

Анонимен

преди 1 месец

Ужас някакъв. Тези мъжожени нямат ли грам мозък между ушите си, не се ли усещат, че са нежелани и опасни на такива състезания? Изтрещяли навлеци!

82

НАРОДА ЗОВЕ

преди 1 месец

ИЗВРАЩЕНИЯТА НА НЕ НОРМАЛНАТА ДЖЕНДАРИАДА ПРОДЪЛЖАВАТ!

81

Айляк

преди 1 месец

И все пак не очаквах италианката толкова бързо да се предаде - това, че нямаше топки в га.щите не и даваше право толкова бързо да фърли кърпата :D:D За разлика от талянката обяче, наш'та Светлана ще е по-корава срещу Линчо от Тайпето, гаранция. И тя ще "продължава напред" кат' Кобрети, но поне ще издържи до средата на втория рунд. Казах.

80

Анонимен

преди 1 месец

Природата е създала мъж и жена, кой какъвто се е родил, такъв трябва да се води. Нека да се имат за каквито си искат. Стига вече с това безумие.