24

Анонимен

преди 1 месец

Така е в цялата държава,защо няма осъден нито един,защо не им показвате заплатите на тези хрантутници които ползват държавни болници като частни...омръзнахте ни вече,крайно време е да има ефективни присъди

23

НАПОМНЯНЕ

преди 1 месец

Тези 100 милиона са Откраднати от Здравната Каса и Държавата . С тези Пари Лекарите си Купиха Хотели в Банско и Слънчев Бряг . Тези Пари можеха да помогнат на Деца с Рак , На Пенсионерите , няколко Хеликоптера за Гасения на Пожари . Тази кражба е по Грозна от Убийство на Деца .Трябва да има Присъди от Отнемане на Имущество на Лекарите .

22

ТОВА НЕ СА ЗАГУБИ

преди 1 месец

А РЕДОВНИ МЕСЕЧНИ КРАЖБИ

21

А В ЧИИ ДЖОБЧЕТА

преди 1 месец

СА ПОТЪНАЛИ ТЕЗИ 100 МИЛИОНА ЛЕВЧЕТА ? > затова ли всеки уйкенд софиянци масово пътуват до плажовете на Гърция ?

20

Анонимен

преди 1 месец

Имам един много таен въпрос: От къде знаете, че в болниците "ЛЕКУВАТ"?

19

Анонимен

преди 1 месец

Интересно как една болница може да е на печалба, освен ако не скубе пациентите по всевъзможни начини. обяснете ако обичате.бяснете, . След като превърнахте медицината в търговско дружество, ще длъжнеят по всички закони на търговията.

18

Всеки се лекува там,

преди 1 месец

но предимно римляни, роми и ромеи, защото за тях това е знак за престиж. "Мен ме лекуваха в Правителствена!". Всеки може да се лекува там, стига да си плати, а и цените са като тези на То-ку-да, Со-фи-я Мед и т.н. Самите управленци-правителственици се лекуват в много други частни болници. П.С.: Нали проф. Спасов ви беше крив? Който си оборудва кабинета за негова сметка. Сега защо и новият не се оправя? Щото трябва тотален ремонт и реконструкция. Това, което е работило 80-те на ХХ в. - не работи.

17

Съдия

преди 1 месец

Явно като за начало трябва да има обесени няколко лекаря и няколко директора от НЗОК на стълбове за улично осветление на някой голям булевард. Що за безочие болницата да е на минус и ти и още няколко човека да продължавате "да си давате" стоти хиляди евра заплати.

16

ЗА ИЗБРАНИТЕ

преди 1 месец

Болницата в която се лекуват тузари, министри, генерали, политици, тем подобни, те разбира се нищо не плащат. А ние, данъкоплатците, щом влезем в болница , започват да ни щипят, и излизаме като оскубани кокошки, ако излезем разбира се...

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 1, чебураше, от правителствена болница се краде яко още от овчаря Тошо. Демокрацията, било то и псевдо като нашата направена от ДС другари, няма нищо общо с краденето. Другарите знаят, че за тази болница пари винаги ще има, сети се защо?

14

ПРАВИТЕЛСТВЕНАТА

преди 1 месец

ДА НЕ СА ПО-СКОРО 100 МИЛИОНА ЕВРО, ЧЕ ДА НАРАНЯТ ЧЕЛЯДТА??!!!...

13

Анонимен

преди 1 месец

"Шестипръсната ръка" със спринцовка в ръка плаче: Няма къде да я забиваме веке инжекцията! Народа бяга от нас! Моргите веке са празни! Ко да прайм? Оооо ето.... намерихме изхода - "100 млн. лева веке са изчезнали" и народа треба да ни ги плати!

12

Анонимен

преди 1 месец

За някои хора това не са "загуби". ;)

11

ДоктУр Ох, Боли...

преди 1 месец

Нищо лично, просто бизнес!!! Семейства храним, Ипотеки лащаме, Нови Еко Автомобили караме, на Студентки "преподаваме"..., е, па за туй всичкото пари трябват, ейй...!!!

10

Анонимен

преди 1 месец

Антиваксърите фалираха болниците ни.

9

Анонимен

преди 1 месец

Че то има ли толкова пари в цялата държава?

8

a

преди 1 месец

Няма виновни, всички изрядни данъкоплатци да пием по една студена вода и да цъкаме след Фераритата и Поршетата по улиците.

7

свобода за гълъба

преди 1 месец

Как няма - апартамент фантом с жакузито, сауната, маникенките със сметаната и ягодите.

6

Анонимен

преди 1 месец

ми карат си по старому, по комунистическо яко се крадеше от държавните предприятия, жалко че прехода няма свършване

5

Анонимен

преди 1 месец

това болницата с тайния апартамент ли беше?