29

Анонимен

преди 1 месец

СТАНАХА ЛИ ВЕЧЕ 68?!... ХАЙДЕ ПАТРИОТИ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ И ПП-ДБ ДА ВИ ВИДИМ, ПАТРИОТИ ЛИ СТЕ???!!!...

28

Анонимен

преди 1 месец

До Джо - интимните!

27

Джо

преди 1 месец

Кои точки са си допреди?

26

Анонимен

преди 1 месец

И аз ги подкрепям, с едно условие - първо до изстрелят Македонския космонавт! От мен да мине - може и без ракета!

25

Анонимен

преди 1 месец

Мантрата "Експертно" правителство. За 35 години сме имали 3 броя "експертни " правителства - На Д. Попов , 90-91, на Беров, 93-94 г и на Орешарски, 2013-14 г. По време на първото въведоха купонна система и вразата " За бога братя , не купувайте", през второто се утвърдиха мутренските времена, кражби, заплашвания, убийстгва и т.н. , и до сега не можем да се оттървем от мутрите дошли на власт през този период, а При Оришарски - фалит на КТБ и и над 3 милиарда дър. пари загубени.

24

анонимен

преди 1 месец

Другарите умират от желание да захапят кокала.

23

Анонимен

преди 1 месец

Имаше там един уникален диалог с представителка на величие. Тази свръхинтелектуална госпожа постави като условие да се строи АЕЦ Белене и изрично с помощта на Украйна. Моля? Колко атомни централи са построили украинците, ако обича да сподели? А тази, която експлоатираха укрите-чернобилската, е печално известна. Готови да жертват Бг и не само нея, а цяла Европа, за да угодят на господарите. Саамо Русия е ядрена сила и никой друг да не ни строи аецове.

22

те

преди 1 месец

ДОТУКА БЕШЕ ДУДЖЕТО ТОШКО ЙОРДАНОВ И ИТН( МАЛКОТО ДПС)СЕГА ДПС СЕ РАЦЕПИ И НЕМС КОЙ ДА НАЛИВА ГЛАСОВЕ .АДИО ТА....ПАЦИ

21

Мента Глог и Валерян

преди 1 месец

Кавали

20

?!?

преди 1 месец

Да беше мандата у вас друго щеше да говори Тоя. Тия вече са безобразни за слушане. Говорят в един глас : Правителство трябва да има , ама да е наше и ние да командваме.

19

Зозо

преди 1 месец

Утре усещам, че Киро Пpocтия или Костадин Копейката ще сложат край на цирка разиграван от хаджи Тошко Африкански :))))))))))))))))))))))))))))))))))

18

Смешници

преди 1 месец

Нищожествата Гуцана, Балабана Джебчията и *** Тошко Хаджи Африкански допрели *** си кратуни и се "разбрали" да продължат да ги допират! А *** Африкански нещо станал много "Ентелигентен" и напоследък е затворил мръсната си уста , от която изливаше кофи помия от сарайската акнализация!

17

Анонимен

преди 1 месец

допирната точка е една - далаверата

16

Анонимен

преди 1 месец

Ахахаха, абе Тоше, Славун, вие нали искахте сами да управлявате бе? Колко избора минаха, даже сред първите не бяхте ли на някой, ама дай да се правим на тежки и големи. Сега се молите за трохите, да ви ***ба у kaуните!

15

Бaй Kypтu

преди 1 месец

Язe na тъpcuм G-точku...

14

Боко

преди 1 месец

А ве, дребни, всички тези неща, които сте обсъждали, зависят от мнението на големите партии. Не се ли усещате колко сте жалки?

13

Зозо

преди 1 месец

Хахахааа, стара хиена е бай Гуцан. Не дава подкрепа веднага пред камерите. Ще иска постове и пари за подкрепа. Той Хаджи Тошко Африкански си мисли, че така става подкрепата като Подполковника - за заплата само :))))))))))))))))))))))))

12

Зозо

преди 1 месец

......От партията имат идеята за създаването на работна група с широк състав за обсъждане на изцяло нов Наказателен кодекс......... Еееехееееееееееее, по-скоро македонски космонавт, от колкото нов НК от Хаджи Тошко Африкански :)))))))))))))))))) Клоунииииииииии...... Връщай папката!!!!

11

Алекс

преди 1 месец

Политическите джуджета БСП и ИТН се разбраха и ще правят правителство.Смях,бурен смях.

10

Анонимен

преди 1 месец

итн=дпс