237

Истината

преди 1 месец

До Живко: Всъщност Русия мъчи великия Запад..

236

Живко

преди 1 месец

Все отбор юнаци но май забравихте парада в Киев през 2022,който не се състоя.велика русия се мъчи с малката Украйна ! Голям смях! Добре ,че има много гладни в русията,да има пушечно месо

235

Мишо Минев

преди 1 месец

Този украински *** си мисли, че всички сме задължени да помагаме на Украйна, смях! Нека сами си сърбат попарата, която си забъркаха!

234

Анонимен

преди 1 месец

Украинския просяк зеленски обикаля из сащ и европа и проси, дайте още, още искам, малко давате, малко давате и сега се оправдава че кинтите му малко, иначе един милион трупове на украински мъже, горе долу бива, но има какво още да, се желае

233

Анонимен

преди 1 месец

Хаха! Руснаците се изтеглиха от Херсон защото сметнаха, че на този етап е безсмислено да рискуват живота на извършваяите снабдяването през Днепър руснаци. Като видят някъде зор, веднага изтеглят своите. За разлика от укрите. На колко места ги оставиха да бъдат обградени? Сирски защо носи такива прякори? Да не е защото праща своите на безсмислена гибел? Не знам от къде ще намерят украинци за 14 бригади? Изтънели са отвсякъде от към резерви.

232

тя

преди 1 месец

Води бандеровската колона от дебелаци !

231

Жададык

преди 1 месец

Родният атлантически планктон изпадна в мутизъм, все едно имат страпони в устите.....Що така?

230

Анонимен

преди 1 месец

имах един познат руснак, е нема такъв лицемерен ***, теглих му една деликатна накрая

229

Анонимен

преди 1 месец

Предавай се Цуцо Зелен!

228

КакиненскиКлоуненко

преди 1 месец

Бат'я Зеленомухалски има да дава одвети и ансвери:Дека ойдоя (ДО)оръжията и боеприпасите след като нямаше и метър военна контра атака,ДО хуманитарните помощи, след като корабно-влакови количества събрани от Натовските данъкоплатци му дадоха,ДО парите давани по 40 евро на бежанец на ден, демек 10 000 000 по 40 = 400 милиона на ден, 12 милярда на месец и 360 милярда за 30 месеца, А? Чурката чеда му откинат и на малките прасетаГрухета фрълат да за ручък тепат. Светът ще загуби кокаинениа клоун

227

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Украинското министерство на разузнаването потвърди, че проведоха успешна специална операция в Мали, Судан и Сирия, насочени срещу терористичната групировка Вагнер. Следващият етап от операцията е в ход.

226

Укропитек

преди 1 месец

Мдааа, от уловените насила разплакани украинчета , с които гласят тия 14 бригади укроармията направо ще литне..... в безкрайни стратегически отстъпления. И никакви пари от Запад или унищожителни русофобски коментари по медиите няма да спрат напредването на руснаците. Зелето да увеличава дозата бело. Няма да помогне, ама поне като шмръкне и няма да му пука вече дали руснаците напредват.

225

Анонимен

преди 1 месец

Тоя р гледал прекалено много филми май...

224

Анонимен

преди 1 месец

Между другото, Монсанто беше купена от немската Баесеф а Баесеф фалира заради високите цени на газа ;)

223

Анонимен

преди 1 месец

Украинците като си измият главите и забравят какво е ставало вчера. Какво да говорим за историята. Да се надяваме сега като нямат вода и ток няма да могат да си мият главите и ще запомнят по - задълго какво е ставало и ще осъзнаят какво ще става.

222

Анонимен

преди 1 месец

Защо напредват руснаците? Ами защото са руснаци. Защо украинците отстъпват? Ами защото и те са руснаци.

221

Венелин

преди 1 месец

Лани подготвиха 16 бригади и ги хвърлиха на Запорожкия фронт. Останаха си там заедно с Леопардите. Кого ще плаши сега с 14 бригади, за които няма и Леопарди?!Колкото до руснаците, там всички са доброволци. Не ги ловят по улиците като украинците. И едно уточнение - Зеленски е президент на Украйна с изтекъл мандат, отменил изборите. Същото преди време е направил и Хитлер в Германия.

220

Анонимен

преди 1 месец

НА ЗЕЛЕНИЯ МУ СЕ ОБАДИЛ ЧАУШЕСКО. ВИКА ГО ПРИ НЕГО.

219

Анонимен

преди 1 месец

А как върви връщането на Крим? - ами парада във Москва за лятото на 2022 година.Крим 10 години го връщат.

218

Анонимен

преди 1 месец

АМИ НАЛИ Ф16 ПРИСТИГНАА БЕ. КВО РЕВЕШ. ДЕКА СА.