42

Радо

преди 1 месец

В България лявото и дясното са наобратно, както кимането на глава ;)

41

Анонимен

преди 1 месец

Вчера гледам от балкона.... едно малко дете, гледайки към телефон в ръката си се блъсна в едно дърво и падна и рева, рева, докато не дойдоха стари хора, не носейки телефони в ръка, като ходят и му помогнаха... а децата, които ходеха заедно с него вгледани в своите телефони въобще не му обръщаха внимание, че се е ударило и е паднало от болка и "Цвили ли звили" Мамо къде си? А после се оказа, че майка му била на трелефона!

40

Анонимен

преди 1 месец

ЕЛЕКТРОНЕН КОМУНИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ ЗА ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИТЕ и СЛЕДЕНЕ В КАКВА ПОСОКА КРАКАТА ОТИВАТ, НОСЕЙКИ МОЗЪКА!

39

Орак

преди 1 месец

Ако справедливостта е лява, а НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА и ЕКСПЛОАТАЦИЯТА-дясна, то е естествено! Изкуственият интелект като мислеща субстанция взема страната на справедливостта. В противен случай трябва да вземе страната на лъжата, кражбата, ограбването и експлоатацията.

38

Анонимен

преди 1 месец

Кой ИИ от всички. Най-известните толерират определени нации и техните възгледи. И нищо общо с комунизма, доколкото някои намекват.

37

Политкоретен

преди 1 месец

Изкуственият интелект е такъв, какъвто му зададете да бъде в базата данни ;)

36

Анонимен

преди 1 месец

"Но след това ИИ започва да тренира като подава знания, а от обратна връзка с други хора се поправя." - Не, не работи така. Веднъж обупен, моделът немпдолежи на промяна. Може да се променят параметрите нанползването му, да мунсенпоставят филтри, забрани илондопълнителни функции, които променят определени отговори, но не и да го "учиш".

35

Анонимен

преди 1 месец

Защото са ползвaли Reddit, за да го обучат. Повечето млади, които искат да приказват инда държат монолози, са все псевдоинтИЛИУДАЦИ и обичат, да пускат постове по 800 реда, поне 10/пъти на ден. Хроата с дясна ориентация са прекалено заетиз да работят, да правят семейства и да си живеят живота.

34

ПроСоТо

преди 1 месец

....иначе това "зло творение" на снимката е толкова противно,че като го мерна изпитвам желание да грабна един чук от 5 кила,който се подмята в избата и да му пръсна опулената зурличка..

33

Машината

преди 1 месец

няма интелект.

32

Анонимен

преди 1 месец

Друго изследване установило, че ограничен интелект с неограничен интернет е много опасна комбинация.

31

Анонимен

преди 1 месец

Наши учени създадоха изкуствен интелект... Той веднага си събpaл багажа и напycнал България.

30

Анонимен

преди 1 месец

Свиньата с розова коса която го е кодила е такава, изкуствения интелект не се занимава с политика и религии ако няма нужда да манипулира някого.

29

Анонимен

преди 1 месец

Големия въпрос е дали на Дейвид Росадо и всички онези които му препечатват глупостите им е правен тест дали притежават естествен интелект? Аз си мисля, че резултатите от едно такова изследване ще бъдат доста интересни.

28

Анонимен

преди 1 месец

Един си купил къща с изкуствен интелект. След седмица тя вече му викала гооо..ведо, а след месец, сам миел чиниите и перял, след което му се включвал футбол за награда. Не става ясно с десни или леви убеждения е...

27

а ИИ знае ли

преди 1 месец

кой Уби Лора Палмър? въпрос, който мъчи Българите още от Падането на БКП от Власт!

26

Анонимен

преди 1 месец

Значи е обучен от хора с леви убеждения.

25

Докато

преди 1 месец

ЕИ е корумпиран отляво и отдясно.

24

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 20 Виж сега то и някакви сбъркани мъже се самоопределят за жени, ама не са, то и Станишев може да се определя за ляв, ама дали е такъв?

23

ПроСоТо

преди 1 месец

НЯМА "ИЗКУСТВЕН интелект" !!!!!!...Има ЧОВЕШКИ такъв,"ИМПЛАНТИРАН" в машина под формата на програма-алгоритми..!..Пропускате ПИТОМНОТО-природния ЧОВЕШКИ интелект,за да гоните ДИВОТО...Е,успех !