4

Сs2С2С82

преди 1 месец

Ами хубаво е, че печелят, за да имат шанс да заминат в чужбина и да се реализират добре, или поне да видят по-чисти лаборатории и нещо ново. Тук в БГ ще им четат лекции от 80-те, които пък са преписвани от руски учебници от по-рано. Има единици, които се опитват да въведат по-нова информация, но се сблъскват с консервативното лоби на бездарното единство. Половината асистенти спокойно могат да бъдат сменени с ИИ (копираща машина + латерна), а техниката и реактивите са за историческите музеи.

3

Една българка

преди 1 месец

Поздравления за успеха на тези чудесни ученици! Продължавайте напред :)

2

Минуващ

преди 1 месец

Това момче Виктор Лилов не беше единствения средношколец до момента с златни медали от международни олимпиади в две различни дисциплини -- химия и биология ако не се лъжа? Уникум! До #1 -- Човече дребно, haters always gonna hate! На тебе един тиквен медал по тъпология са пропуснали да ти дадат от ЦК-то на всички БКП-та по всички земни кълбета!

1

Анонимен

преди 1 месец

Медализма който успешно развихме още от комунизма не разви никакви технологии в България обаче успешно разви службогонството . Медали и титли трябва да се дават само за реални постежения иначе възможностите попадат в случайни хора и това реже ръцете на кадърните в нещо . Точно това е разликата между свободния пазар и и комунизма . Разликата е в мвдализма . Медалите ги раздава свободния пазар за реални постежения .