173

Соца си искам

преди 1 месец

Не му трябва на човека медал,той е направил достатъчно навремето за културата както и Л.Живкова и всичко това е на лице.Вярно съсипаха всичко,но НДК още стои а "Знаме на Мира"няма аналог в света.34г.предателите на комунистите и децата им още съсипват и плюват по режима който изгради България и бяхме на първи места в света не само в спорта.ДС беше уникална служба-врагът на народа отиваше където му е мястото затова нямаше кражби и живеехме спокойно.Децата бяха възпитавани на ценности.

172

Единствената награда

преди 1 месец

на такива от ЦК на БКП е единична килия в централния при бай Ставри като това не изключва и ПП ДБ и ръководни кадри от ГЕРП, ДПС и на БСП! Това не е критика към соца като идея, а към бандитите присвоили си идеята и ползването и за собствено обогатяване и затваряне на народа! Знаем, че можеше и другояче - пример бивша Югославия, пътуваха навсякъде!

171

Анонимен

преди 1 месец

Пъстрата свита на комунистическите величия, обогатила се на яслата наречена "соц култура", се разкряка гласно, величаейки един обикновен апаратчик, живял в разкош и привилегии, какъвто е Георги Йорданов, имитиращи културтрегер, докато обикновените българи си деляха по филийки, живяха в забрани, а много от тях, просто биваха избити, затваряни и преследвани. Каква култура, какви 5 лв?

170

Анонимен

преди 1 месец

Културата при комунистите беше яма за много пари, където се обогатиха много знайни и незнайни, верни на партията БКП/ДС, творци. Затова сега, тези които все още се врат в обществения келепир, сравняват комуниста и бивш културен министър Георги Йорданов, с някакви върхове, титани и прочее. При комунистите всичко бе голямо, внушително и грандиозно, червената боя щедро се разливаше по огромните платна, за което се плащаха и огромни хонорари. Само с един се купуваше кола, е, Жигули, или Лада...

169

Номер2

преди 1 месец

Вместо да бъдат ликвидирани престъпниците от ЦК на БКП, те се натискат за награди!

168

СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ

преди 1 месец

До АнонименОрганизира строежа на НДК ако не знаеш. В условие на милитаризация и студена война си е постижение като минимум.

167

Анонимен

преди 1 месец

До 1234 Koой от сите комунистически гноми визираш точно? То не е само един.

166

1234

преди 1 месец

комунистическия гном е жакък

165

ХЕЙ БРЪСНАРЮ

преди 1 месец

АРИЯ НА ПРЕСТЪПНОТО ГНОМЧЕ, ПРЪВ ЛАКЕЙ НА КОМУНИЗЪМА И ТОШОВИЗЪМА, В СОЛО С АКОМПАНИМЕНТ НА БУДА ПАК ЗАПЯ ПРЕДИЗБОРНО АНТИКОМУНИСТИЧЕСКАТА АРИЯ НА КЛЕВЕТАТА НА ДОН БАЗИЛИО!!!...

164

Анонимен

преди 1 месец

Естествено, че НЕ! Освен комунист и част от върхушката, този така наречен творец е един от иделозите на възродителния процес против българските турци, за какви награди говорим?Този човек трябваше да е в затвора и да лежи ефективно!

163

емо

преди 1 месец

георги йорданов е един достоен човек, на достолепна възраст, който заслужава да получи орден за всичко, което е направил през живота си, включително и затова, че беше министър на културата по времето, когато в българия наистина имаше култура, за разлика от сега.

162

Анонимен

преди 1 месец

Каво е създал този Йорданов след 89та, питам от любопитство, понеже не го знам какъв творец е :))

161

Анонимен

преди 1 месец

Оставка на министър на културата! Неговата култура определено плаши хората, а кулутрата на БКП сме я виждали вече.

160

Само да вметна

преди 1 месец

Този " цирк" в къщата на българина наречена " парламент" е време да ПРИКЛЮЧИ! Ще ви Изметем от парламента,ако пак сформиране подобна " сглобка"!!! ИЗБОРИ!!!!

159

ППДБ-ДПС

преди 1 месец

ППДБ-ДПС . ППДБ-тата и Доганеску!!! Нова партия се ражда. НОВА КОАЛИЦИЯ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ.

158

Анонимен

преди 1 месец

163 Криминалните и неграмотните си оставиха цървулите на края на София, заеха места в ЦК на БКП и Политбюро, избиха висши военни, интелектуалци, предприемачи, търговци, учители, само защото не са комунисти и се настаниха в имотите им. Единици, са криминалните осъдени за криминални деяния. Но, невинно избитите от комунистите, са стотици хиляди.

157

Анонимен

преди 1 месец

Хората не ви вярват повече, трябва да си направите равносметка на делата и резултата от последните около тридесет години и особено през Боковото управление , какво направиха!

156

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименАйде моля, бивши престъпници са лежали по лагерите по време на соца, някои от тях и опасни, публикувайте им досиетата, ако не са ги изтрили, за да се видят престъпленията им, откровени престъпници; разбира се, между тях, може да са попаднали и невинни хора, покрай сухото, да е изгоряло и мокрото, защото е имало странни случаи, на набедени хора, на лична основа!

155

Анонимен

преди 1 месец

А какво от това, че някои са били комунисти, а други не? Важното е да бъдат хора, човеци, имаме човеци в България, но нямат власт или когато се покатерят на гърба на властта, се самозабравят и вредят на нормалните хора, към това, може да добавим и алчността, корупцията, външния фактор, който винаги е играл влияние в държавата ни!

154

Анонимен

преди 1 месец

Импийчмънт за руския слуга Радев! Той, заедно с децата на палачите от ДС, ИТН,ПП,ДБ съсипа държавата, от 2021, до днес.