53

Анонимен

преди 1 месец

Причината е ревност, тоя е иневерил на охранителя с друг анаболен тип. Заради стероидите мъжа у семейното ложе е бил бития.

52

Анонимен

преди 1 месец

"бар с охрана! Сигурно и сладкарниците вече са с охрана.Много евроатлантическо и демократично." - В повечето европейски страни, не можеш да сервираш алкохол след 2 и да имаш правостоящи, ако нямаш охрана. Само казвам ... така че си прав.

51

Анонимен

преди 1 месец

"Брат, що не ги наръга с ножката. 10 см острие, вадиш и почваш наред където влезне. Прасетата ще поквичат и ще те пуснат. Другия път да знаеш и да си подготвен." - Ей такива ги имаше и през 90-те години. Завършваха в по околните язовири.

50

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 46 - Да, защото изтръпналите наркомани имат калашници на черно, дето вървят по 10 бона и смао чакат, да ги набие някой и да почнат да стрелят. Не, че разибита чутура и надран като виня ще е успешен стрелец, ама АЙДЕ!

49

Що

преди 1 месец

се връзвате на нагли лъжи? НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ СА ГО БИЛИ БЕЗ НИЩО! Кой знае какви изр0дщини е правил. И к,ъв е тоя рожден ден по пейките? Да вдигат джангър за да не могат хората да спят ли?

48

VladTepes

преди 1 месец

До АнонименПубликата беше изключително културна и възпитана и нямаше никакви проблеми.

47

до 46

преди 1 месец

"""""Някои си мислят,че като са по-яки всичко им е позволено.""""" ------- От 34 години в Бг се прилага и важи Законът на джунглата!!!

46

Анонимен

преди 1 месец

Смятай колко трябва да си загубен,за да не може дори полицай да те уредят,а трябва да си пазач.

45

Анонимен

преди 1 месец

И ся, ше им дърпат ли ушите пред строя?

44

Анонимен

преди 1 месец

Абе ше набият еди,втори,трети и ще попаднат на някой дето ще се върне с калашника и ше ги направи на пастет!Някои си мислят,че като са по-яки всичко им е позволено.

43

Бабана Секиджам

преди 1 месец

Сега охраната да се извини на момчето и да обещае, че повече така няма да прави,а момчето да не влиза там в 5 часа сутринта, а да ходи по здрач, някъде към 8-10 когато всичко е спокойно и още всички не са полудели от алкохол и наркотици.

42

До Анонимен 39

преди 1 месец

Аз лично съм виждала преди 3-4 години в един бар в София, как без никаква причина охраната изхвърли с шутове и шамари две момчета за да могат техни приятелки да седнат на масата им. Така,че определено тези неща се случват и без причина.

41

На Боко делтагарда

преди 1 месец

Паш ли боковите чаkaли от Делта Гард?

40

Анонимен

преди 1 месец

Чупенето на зъб се води тежка телесна повреда. Зъбите не се възстановяват от само себе си като останалите кости. Охраната като е глупав да чупи зъби сега може да го осъдят за едната глупост.

39

Анонимен

преди 1 месец

Само като му видиш тъпата физиономия ти става ясно тоя наркоман че си го е изпросил

38

Един Българин

преди 1 месец

Общината да одруса собственика със солен глоба и при повторно нарушение да го затвори.

37

Анонимен

преди 1 месец

Аз като го гледам не мисля,че казва истината!Никой няма да започне в бара такъв бой без нищо.не ги оправдавам,но мисля,че този скрива нещо.

36

Пня

преди 1 месец

А бе и аз ходя на бар понякога ама се държа прилично. Не викам не крещя не се правя на бабаит и не ме бият. Пък за теб чудна работа защо са взели да те набият и изхвърлят.

35

емигрант

преди 1 месец

голями *** сте в Бг!

34

Анонимен

преди 1 месец

Като идеш пиян-залян "от пейките" в заведение, може да те помолят да напуснеш. А като почнеш и да се отваряш, те изхвърлят.