91

Анонимен

преди 1 месец

ППДБ-тата и Доганеску!!! Нова партия се ражда ППДБ-ДПС НОВА КОАЛИЦИЯ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ.

90

Анонимен

преди 1 месец

Защо тогава единодушно избраха Пеевски преди 3 месеца? Пълни куфари с пари от Пеевски, добре беше , а сега вас ви е зле, тогава върнете парите, които сте получили от Пеевски срещу председателството на партията на дпс

89

...

преди 1 месец

Абе Христо, как може така да говориш преди Ердоган да се меси? ДПС искаше (изгонените) среща с Ердоган. Ердоган каза: Те не са идвали в Турция от 30 години, аз повече не ги искам . Защо намесвате кухнята на друга партия и особено кухнята на ДПС? Ердоган може само да се меси в тази кухня. Нали вече не управлявате уж партията. А какво е сега това. Прав сам аз.

88

Абе Христо, как може

преди 1 месец

Абе Христо, как може да говориш пред Ердоган? ДПС искаше среща с Ердоган. Ердоган каза: Те не са идвали в Турция от 30 години, аз повече не ги искам да идват . Защо намесвате кухнята на друга партия и особено кухнята на ДПС? Ердоган може само да се меси в тази кухня.

87

Дпс ри отговорете

преди 1 месец

Защо тогава единодушно избрахте Пеевски преди 3 месеца? Пълни куфари с пари от Пеевски, добре беше , а сега ти е зле, Пеевски. тогава върнете парите, които сте получили от Пеевски срещу председателството на партията.

86

ДАНС

преди 1 месец

"Всички маски да паднат, аз ще стигна до края" тогава изпрати документите на ДПС , които са взети от партийната сграда на бившите деребеи на ДПС които имат вразка с корупцията ? Покажи че си верен

85

Браво

преди 1 месец

ставаш борец за истината!

84

ДАНС

преди 1 месец

А Кога ще изпратите документите на ДПС , които са взети от партийната сграда на бившите деребеи на ДПС които имат вразка с корупцията ?

83

Анонимен

преди 1 месец

Ако амвриканците някога извадят прасето от магнитски, това ще означава че подкрепят мафията, вечно санкциониран!

82

даголап

преди 1 месец

*** след изборите ще си мистър никой, а мистър кеш ще ти види сметката

81

Хаха ха

преди 1 месец

Доган му спря хранилката и пеевски стана борец с статутковото като кирчо и ристе

80

Г- н свиньо

преди 1 месец

Никой нищо не иска от теб, ама ти обещаваш!Смешен си, мистър мамин пръд льо.

79

Реалист

преди 1 месец

Окрадил държавата с майка си,този дебел и празноглав нерез,тича като недоубит из кулоарите на нс,за да ръси свинщини.С думите си по адрес на президента Радев,можеш единствено и само да му раздухаш вълната около топките.

78

Анонимен

преди 1 месец

Защо?! Не беше ли до скоро много важно за нас, обикновените хора, да има правителство?! Не го ли казахте вие?

77

Анонимен

преди 1 месец

на ДПС се полагаше втория мандат, но пеевски разцепи ДПС, прати ги след ПП-ДБ, а се гласеше за премиер, че това беше единствената надежда за сваляне на санкциите, не е той човекът да казва кой какво да прави, който е тръгнал срещу президента добро не е видял, нинова извън борда, ПП се смалява и скоро ще изчезне, ГЕРБ вече пета година не може да състави правителство, защото никой не иска с борисов, гешев аут

76

Анонимен

преди 1 месец

И защо досега не каза истината??? Га яде кифтетата мълчеше - не можеше да преглътне, толкова бе уяден. И като всички останали-когато са те отбили от хранилката ставаш борец за истината!

75

Българин

преди 1 месец

Отдавна е време да се спрете и да връщате заграбените пари от хората.Заплати за КАКВООООО?????Ако човек не работи ,то не му се плаща!

74

Българин

преди 1 месец

Мисля, че дойде време това прасе да го колят. Омръзна ми квиченето му. Теглете му ножа и за кайма. Ушите с ориз - на Доган в Росенец !

73

Анонимен

преди 1 месец

Кой е тоя та ще казва кой какво ще прави? това е някакъв пълен абсурд!

72

НЕУТРАЛЕН

преди 1 месец

Последно, че съм на плаж в Несебър и пиша на телефон. Коя система на заключване е ефективна за дома? Няма такава - бригадите отключват ВСИЧКО! Тогава? Ами да направите отключването по-скъпо (и безсмислено) от потенциалната плячка от дома ви. Грозно, но истина. Така е с Пеевски. Само че при него мащабът и домино ефектът са катастрофални за БГ. Изход? Или споразумение = 2 ДПС-та (истинско -ДП и политически автентично - Доган), или парите и политическото влияние ще се наложат.