ДА ПУКНА ОТ ЕДНО ТАКОВА СИРЕНЕ-ПОВЯРВАЙТЕ МИ БЕШЕ ЖИВА ОТРОВА,ЕДВА СЕ ОТЪРВАХ-ДО КОГА ЩЕ Я КАРАМЕ ТАКА
ТАКИВА ПРОИЗВОДИТЕЛИ ВЪВ ВАШЕ ПРИСЪСТВИЕ ДА ИЗЯДАТ ПО 100ГР ОТ ТЯХНОТО СИРЕНЕ,СЛЕД ТОВА ЕДНА ЯКА ГЛОБА И ЗАТВАРЯЙТЕ МАНДРАТА-НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО СЕ ИЗМЪКВАТ БЕЗНАКАЗАНО,ИЗРЕДЕТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В ЕДИН СПИСЪК ДА ЗНАЕМ КОЙ СА ТЕ
Във вестник прочетох, че съдържанието на вода в българските кренвирши било 83%. Не знам как го постигат, но е известно, че повечето котки само подушват парченцето кренвирш, когато им го подадеш и не го ядат. Направете си изводите.
До НакраткоТолкова и знаеш за времената по соца ,щом пишеш това Питай някой които е бил директор или технолог в някое предприятие тогава
До Анонимен"При социализма фалшиво сирене нямаше. Никой не го изследваше, всичко се излупуваше (имаше недостиг) и затова всичкото беше истинско. Е, понякога като си направиш попара се точеше като сoпoл, но какво от това, нали пак беше истинско."А сега провери защо тече като *** и ще видиш колко е било истинско.
Орфей е тук - като сълза и нота. Орфей е тук - въздишка и роса. Мелодия и песен за живота. Стозвучие в родопски небеса. Той бил Жрецът на Жреците над Родопите. Там където на Перперик, Мерло-Грозде в каменни Бъчви Моми с Бедра са тъпкали. Там в туй Руйно Вино се къпели. Там където Меса са капали, Рани си късали. Там където Нестинарки жарава са тъпкали. Там където Мъжете в ледена вода са се къпали. Там където Грозде на Вино е текло. Там в Планината в Пещерата, Земята със Слънчев Лъч са Оплождали!
Напишете в гугъл test_sirene_2024 и ще ви излезе в страницата на активни потребители на 6ти или 7ми резултат да си свалите пдф файла.
Български владетели Канасобиги Авитохол ок. 145г. Канасобиги Ирник 437. Кансобиги Давид 440. Канасобиги Астрахан 450г. Канасобиги Монолит 460г. Канасобиги Сандил 558г. Кансобиги Заберган 570г. Канасобиги - Хан Ювиги Кубрат 584-642. Всички наши Канасобиги са имали конница и са пили Конско мляко, съпругите са им правили кисело мляко и са скачали по качета да правят Руйно Вино, а бабите и дядовците с овцете по планините в дървени качета са правели Чисто и Свято Българско Сирене! Еххх Времена!
Точно пък Маджаров беше в едни отрицателни класации преди време. Дотогава и аз го купувах уж рекламирано като истинско, ама си личеше, че беше твърде скъпо и в кашкавала се усещаха неразбити буци на нещо. За суренето също, изглеждаше твърде стерилно и с вкус на солена вар
ДОСЕГА САМО СИРЕНЕ "РОДОПСКО ЧУДО" ТРОШЕНО СИРЕНЕ УДОВЛЕТВОРЯВА НА 80-90% ИЗИСКВАНИЯТА, ДРУГИТЕ СА ПО ТРАДИЦИЯ НЕКАДЪРНИ ОТ 25 ГОДИНИ!!!
Америка е нашето Българско внуче! Там има и останали живи Български Ковбои, запазили знанията, спомени на дедите си от Българите по Балканите. В България основата на народа български - Ковбоите - Селяните бяха цялостно унищожени след 1944г.
ТОВА ДА НЕ Е РЕКЛАМА НА БДС??? ДА МИ ПРОДАВАТ 8 СТРАНИЦИ "БДС 1109:1989 Мляко и млечни продукти" ЗА 25,80 ЛЕВА... КУПЕТЕ СИ СИРЕНЕ. ОТРЕЖЕТЕ ПАРЧЕ ОТ НЕГО 5Х5Х4 СМ, ПРЕТЕГЛЕТЕ ГО И ЗАПИШЕТЕ ТЕГЛОТО МУ. ОСТАВЕТЕ БУЧКАТА ВЪРХУ МИКРОФИБЪР ИЛИ ЧИСТА ГЪБА В ЧИНИЯ И ГО ОСТАВЕТЕ ЗА 5-10 ДНИ НА СТАЙНИ УСЛОВИЯ. СЛЕД ТОВА ИЗМЕРЕТЕ ОТНОВО ТЕГЛОТО МУ. ОПИТАЙТЕ ГО - АКО НЕ Е ПРЕКАЛЕНО СУХО, РАЗЛИКАТА В ТЕГЛОТО ЩЕ ПОКАЖЕ ИЗЛИШНАТА ВОДА. МОЖЕТЕ ДА ОПРЕДЕЛИТЕ И %-ТО СЪДЪРЖАНИЕ.
информират ни зае всяка глупости а имената на всичките нарушители не - това е важното и пак ни баламостат
Бившите българи само дебнат да хвърлят словесни г.овна по българското, каквото и да е то. И не се усещат изобщо , гнусна история . Suum cuique .
В Америка си купувам всяка седмица: "ORGANIC White mountain Bulgarian yogurt PROBIOTIC whole grade A" - чисто органично Българско Кисело мляко направено от двете български бактерии Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus и "BULGARIAN cultured buttermilk Sunnyside farms".... Sunnyside farms - тази ферма е българска ферма от български ковбои преселили се в америка, понеже в българия им иззели земите. Купувам си чисто българско "РОДОПА СИРЕНЕ" - с рецепта от хиляди години!
Активни потребители: Българинът яде опасни сирена бързозрейки