37

бай ХОЙ

преди 1 месец

До историческиШМЪРК 38 Аз се чудех защо една от най-коравите ни групировки ***, които претендират за присъствие там чрез своята Кристера мълчат по темата като Н А *** Н О дете, но грешах предполагайки, че имат нещо в схемата, че може би дори те са пуснали Ивелин Михайлов за подставено лице. А пък те не смеели да скърцат със зъби, защото зад него била ДЕБЕЛАТА СЯНКА. Той е посредствен и това се потвърждава от начина му на изказ и от смешните заяждания спрямо разни ютюбъри инфлуенсъри.

36

историческиШМЪРК

преди 1 месец

Истината макар и със закъснение винаги излиза наяве. Оня ден Ивелинчо си бодна сам поредния пирон в ковчега. В наредената си платформа пуска видеоклип как някакъв пЦихясал хамерикански доктор потвърждава, че бил първият и най-важен инвеститор в сектата. СГовори с едва сдържана злоба, стиска устнички натъртва, че бил от ФАЩ със самочувствие все едно държи Господ за шлифера. На Сорос и ЦРУ им се объркаха плановете май. Ивелинчо дето е едновременно и родолюбец и "американски възпитаник" разобличен.

35

Анонимен

преди 1 месец

Първо тея кияци вече не са депутати защото НС се закрива след върнатия трети мандат от ИТН, и второ тея предатели не са от партия Величие, а от новосъздадената партия от покойник Марков ПП Двуличие

34

Ангелина

преди 1 месец

Да не би "детектора на лъжата " ,който сте "издържали" да е със зависим софтуер Делян Пеевски ,Бойко Борисов.... или най- малкото те да са "четци" на резултатите?!Само при такива обстоятелства -ВИЕ двамата на снимката можете да "издържите детектора на лъжата".Въпреки ,че и това твърдение ,считам ,че е лъжа.За такива ,като вас долнопробни индивиди- лъжата изглежда,като "дребна подробност и слънце".

33

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Егоцентризмът на Коцито ще наложи такъв режим , че режимът на Буци ще ти изглежда като напълно демократичен .

32

Анонимен

преди 1 месец

Иска да каже, че е време за възраждане, не са времена на величие.

31

Анонимен

преди 1 месец

Ми то аслъ полиграфът е важен , какво тук значат едни над 100 000 , коита се чувстват излъгани от вас . Са с полиграфа подмишка на изборите да ви гласува той , иначе....в канала .

30

Анонимен

преди 1 месец

Професионалисти са , та един детектор ли няма да излъжат .

29

Бай Чеп

преди 1 месец

Този детектор на лъжата е ясен. А сега да минат и през НАРОДНИЯТ ДЕТЕКТОР НА ИСТИНАТА - задаващите се избори.

28

Анонимен

преди 1 месец

Ивелин Михайлов си е патологичен лъжец заради, което може и да издържи детектор на лъжата..

27

Анонимен

преди 1 месец

A Шиши, Кичро, Кокорчо и Лена ... Кога?

26

Смях

преди 1 месец

Ха-ха-ха, ама то много зависи какви са въпросите и дали сами не са си ги подготвили. Защото на "взел ли си пари" можеш спокойно да отговориш с не, ако си взел не пари, а злато, имот или други облаги.

25

Hhh

преди 1 месец

Много зле... как може да се вързват на такива образи като марков, ивелин и т.н.

24

Анонимен

преди 1 месец

И Ивелинчу и маркуф- долни измамници- проверка от МВР И НАП на исторически парк, който оказа се че е финансова пирамида- и видите ли медиите го водели към фалит.....

23

Анонимен

преди 1 месец

А на въпрос - Вършите ли нещо полезно в това народно събрание? Поне 200 от 240 депутати ще излезе, че лъжат

22

Анонимен

преди 1 месец

Това е най жалкото величие в историята на БГ- а генерал Марков се оказа, че даже не е полковник- жалки сте, ама много- до един избягали от психото!

21

ЗА полковника!

преди 1 месец

Полк. Марков не е лукова глава да се поддава на евтини внушения! Този човек, за няма и 2 месеца разказа играта на парламента. Не ми се мисли какво предстои. Слава Вам, г-н полковник! Нямам търпение да да гласувам за Вас на следващите избори и да доизкарате кирливите ризи на всички, но най-вече на предателя Схемелин Михайлов! Трябва да сте безпощадни! Във Вас е надеждата на България! Зад Вас сме, полк. Марков, всички истински българи сме зад Вас! Не ни предавайте!

20

Анонимен

преди 1 месец

Каква гавра със стотина хиляди наши съграждани, които от отчаяние искрено дадоха гласа си за някаква промяна и поне капчица справедливост. Дано тези клоуни и измамници изчезнат и никога повече не се появят в публичното пространство.

19

Хахаха

преди 1 месец

Това твърди тя, я да го видим на живо.

18

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Кой " детектор" , тази бохча и де белия редник си ги взе боцан на разпродажба. Ще подкрепят всичко. Следващ парламент няма да видят.