40

Анонимен

преди 1 месец

Тези със същите плакати да ходят да протестират на олимпиадата.

39

ЖЕНИТЕ

преди 1 месец

ИМАТ ИЗВЕСТНА ВИНА ,ЧЕ ГИ ТЪРПЯТ-НАСИЛНИЦИТЕ В ЗАТВОРА-КАТО ПРЕДВАРИТЕЛНО ИМ МЕТНАТ ЕДИН ЯК БОЙ

38

Сн.Василева

преди 1 месец

До смяхПо добре не отваряй уста че само глупости излизат от Гледай да не ти се наложи и ти да протестиращ някой ден.Дано имаш дъщеря и й се случи нещо тогава ще те питам,***.

37

Обективен

преди 1 месец

Това до мегафона с цветовете на дъгата подсказва тия десетина протестиращи от коя организация са.

36

смях

преди 1 месец

жените много лъжат!Ако претрепят някой възрастен мъж дали щяха тия пръцли да вдигат врява??Това са жени мъжемразки!!!Проблема е че повечето мъжемразки не разбират до къде може и неможе с тяхната простащина?

35

Харакиров

преди 1 месец

А този Пейо Пеев като го убиха онези двете пачи не правиха протести.

34

Поредната

преди 1 месец

пропаганда....С приемането на този "закон", абсолютно никой няма да бъде защитен...И в момента има закони, но те не се прилагат...Нито един престъпник не е наказан ефективно и тук има вина и съдебната система...На престъпниците се оказва максимално съдействие да не бъдат наказани...Като трябва да се отбележи, че основните престъпници са в "правителството" на България...

33

Хахахахахаха

преди 1 месец

Селяни хабите въздуха само марш към джендърнацията Париж или към Украйна белким се оправите мама ви откачена

32

Анонимен

преди 1 месец

Нпо мафия,като лешояди се примъкват след всяка трагедия.Жената е 56годишна,пребита на улицата от непознат,обаче тия си *** за домашно насилие и сексуален тормоз,а и за джендьр образование в училище.

31

Анонимен

преди 1 месец

На мен ми мяза на туркиня момичето, явно са ориенталски страсти там :))) Не съм посягал никога на жена, но никога не е късно, прекалено са инфантилни :)))

30

БухаБуха

преди 1 месец

Те франсетата пуснаха два коча при боксьрките тука нито една повече. Изоставаме нещо от европейските тенденции. Аз почвам да пускам коса и да се бръсна и ще ставам боркиня, там ще е по - интересно от бокса.

29

Тото

преди 1 месец

Хахахахха

28

Жанг Манг Фанг

преди 1 месец

Туко що спечелих плуването си и съм на финал

27

Анонимен

преди 1 месец

Колко софийско

26

ПроСоТо

преди 1 месец

никакви "спешни мерки" не могат да решат проблема !...Аз бих препоръчал на жените много да внимават с кого си имат работа..Съвременния "българин" е едно лесно освирепяващо /в мнозинството / същество..Не го дразнете,не го търпете!..Само от смъртта не може да избяга човек..

25

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 22 И кои са тия преуспели жени, да ни светнеш? В масовия случай пострадалите жени са ниско образовани, живеещи в малки населени места, с ниски доходи . Обичаш да пишеш глупости, колкото да се намираш на работа.

24

до 22

преди 1 месец

кои са успелите жени? нпо активистките ревящи по цял ден за помощи и субсидии като някакви просякини ли?

23

Анонимен

преди 1 месец

Тези протестиращи жени с обърната ориентация не се интересуват толкова от добруването на жените, които са си избрали психопатите, с които живеят, а се интересуват най-вече да смачкат обикновените мъже, нормалните мъже, ако може всички мъже!

22

Анонимен

преди 1 месец

Има непреодолима пропаст между преуспелите жени и безработните мамини синчета,които си остават едни ограничени прости хора,оттам идва желанието все пак неудачникът да доминира,но това трябва да се третира от закона като посегателство върху личността

21

Алиби за пред Съда

преди 1 месец

Ако декларираш небинарност и усещане за женски хормони, може законно да млатиш жената. Справка - Макарона в Париж. Европорядки - ако се чувстваш женска вече няма домашно насилие, а позволен търкал-тепачка между равни.