5

((-$охо$-))

преди 1 месец

И какво толкова важно е направила тази леля за България? Кажете поне един голям инвеститор от Ирландия вложил пари у нас и създал работни места с добри доходи.

4

Ireland

преди 1 месец

До БравоНямате прадстава колко българи работят в Ирландия и пращат пари тук. И това е благодарение на посолството на Ирландия. И нещо, което не сте чули не значи, че не съществува.

3

Анонимен

преди 1 месец

До 2 Говориш глупости. Те плащат данъци, разбира се, но ставката на корпоративния данък (12%) е по-ниска от средната за Европа. Ние сме с 10%, така че сме по-добр е от тях, но все още не можем да привлечем тези фирми. Ирландия е страхотна страна, имам удоволствието да я познавам, малко

2

Анонимен

преди 1 месец

И какво е направила Ирландия? Между другото, е свръхлюбопитно, че посланик на Ирландия е жена. Защото, включително след миналогодишния рефрндум за евентуални промени, в тази страна омъжените жени ПО КОНСТИТУЦУЯ не бива да работят, трябвало "да осигуряват домашния уют". Ирландия вреди на ЕС, зашото подслонява големи сащански фирми, без да плащат нормалните за ЕС данъци !!!!!!!

1

Браво

преди 1 месец

тази Женица, на която Българите - За 1ви Път и Чуват Името дори, много е НаПравила за България и си заслужава Почестите!