17

Стигаме

преди 1 месец

и до камери, никой няма право да те снима без твое съгласие. И стигнем до Декларации и въпроси от рода на "имате ли познати политици?". Както и правото сам да определяш в каква парична единица да откриеш сметка или изтеглиш кредит. А не някой силово, без позволение да ти обръща валутата в нежелана от титуляра такава.

16

Няма

преди 1 месец

Няма Изкуствен Интелект при алгоритми и по-бърза обработка на данни, няма интелект и при системите за бързо разплащане от нула 2 секунди до 3 секунди. А всичко с свързано с дигитален контрол и отнемане на основни права и свободи, като започнем от "свободно движение на стоки, услуги, хора, капитали" до неприкосновеност на частна собственост-капитали, и презумция за невинност, никой без съдебна заповед не може да ти блокира частна сметка, или ограничи достъп до същата, пример Гърция и Канада.

15

Анонимен

преди 1 месец

Само хейт тече постоянно и навсякъде. Случайно да не вземем да направим крачка напред и да улесним и забързаме някой процес

14

Анонимен

преди 1 месец

Взимаш за 5 мин и връщаш 30 години :))

13

стига глупости

преди 1 месец

Лихвите по всички кредити спешно трябва да се вдигнат рязко! Всичко друго е дрън-дрън...

12

tanas

преди 1 месец

а за колко време ги връща?!

11

Няма интелект

преди 1 месец

как нещо без интелект, ще го направиш с интелект. Добре дошли в ци фровият кон цлагер. Бе зумие и ди вашка про паганда.

10

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 3. "Изкуственият интелект" не мисли. Не може. Той пресмята варианти. Калкулатор е.

9

Анонимен

преди 1 месец

И за полвин минута да се отпускат се ми е тая.

8

Растеж на дефицитите

преди 1 месец

Жалко, че нямаше AI през деветдесетте, когато фалшивите ДС банки (с лиценз от БНБ), отпускаха мангизи на кредитните милионери, ори фалита на КТБ и когато ББР отпусна 70 милиона на малка колекторска фирма от пет човека.

7

Анонимен

преди 1 месец

"Всяка технология става съвършена във времето, когато се инвестира в нея и тя се разработва" - Тоя ако беше в нашия фонд, щяха да го изритат на момента, след тая реч ... аха ха ха ... ох леле :)

6

Анонимен

преди 1 месец

"Всяка технология става съвършена във времето, когато се инвестира в нея и тя се разработва." Само че този експерт, управител и т.н. не знае ли че съвършена технология няма ? Дори и при обезглавяването, което се практикува векове и непрекъснато се е инвестирало в него. Какво остава за технология, за която още няма регулация.

5

Анонимен

преди 1 месец

Айде робите долу, дето нямат 2лв. в джоба, запяха песента за свободата и новия световен ред ааааахахахахахаха. Цял живот страхлива снишена главица овца роб, ама ИИ му отнемал свободата ааааааааахахахахахахахаха

4

Анонимен

преди 1 месец

На нашио бачкотещ бачкер в склада за 3к не му говори за ИИ. Не отбира грам от нищо, освен софра и пърцуца.

3

Анонимен

преди 1 месец

Haвлиза, но не и в България. В банките в България те с техния си човешки интелект едва се справят (всъщност даже не се), вие искате изкуствен. То иначе вярно може би изкуствен интелект би мислил по-трезво отколкото някои банкови служители.

2

Анонимен

преди 1 месец

Фаталното отнемане на финансовата, и лична свобода на хората започна....

1

Муахаха

преди 1 месец

СкайНЕТ, реши във Ваша Полза, но Денят на Страшният Съд - Идва и е по-близо от Всякога!