47

Карачанаков

преди 1 месец

А случайно да осъдиха атаката на брадясалите срещу Израел или пък пък вероломното нападение на пияниците над Украйна?

46

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Абе руснаците осъдиха ли масовото клане, изнасилвания и взимането на заложници на 7ми октомври 2023г? Или си го вадят от устата само за да го лапат на Иран?

45

До 48

преди 1 месец

сериозен коментар, браво, да разбираме, че живееш там поне последните 40 години, за да можеш да правиш ясни съпоставки кое е колко и как. Аз съм живял там, познавам много хора от различни възрасови групи и професионални направления и пак не смея да кажа нещо повече от това, че Путин е къде 20 пъти по умен и организиран от Елцин и дотам... ама добре, че си имаме такива като теб, дето в почти един ред оправиха геополитиката от дивана вкъщи, истински българин, разуме от всичко най-более

44

.

преди 1 месец

Русия вече не е едновремешната Русия. Не си правете илюзии. Русия днес е непобедима, а щатите си отиват.

43

The Drill

преди 1 месец

До АнонименВеднъж един чичко вече смаза СССР, а Русия ли ще се опре. Човекът се казва Роналд Рейгън. След неговото президентство, държавата им се разпадна, руснаците просеха в Европа...

42

Юдея е "малкият

преди 1 месец

Децата на дявола - Израел, имат цялата подкрепа на Вселенското Зло! Ционистите не могат да бъдат унищожени от земни сили, а само от Бога! Те са смъртоностната, проказна зараза от която ще умре сегашната цивилизация!

41

Анонимен

преди 1 месец

Конспиративните теории тип "атака под фалшив флаг" като става въпрос за убийства и терористични актове са фалшиви.

40

Анонимен

преди 1 месец

България е редно да търси и добива петрол и газ в цялата си акватория в черно море, заедно със съседните страни.

39

Анонимен

преди 1 месец

Др нека да обсъдим края на опек+ и срутването на цените на горивата.

38

Сата НАТО

преди 1 месец

Още не е домказано кой го е убил. Може да са руснаците, за да подпалят Близкия Изток.

37

Анонимен

преди 1 месец

Която вие подхранвате естествено :))

36

До 38

преди 1 месец

Москва нали подписа договор да не напада Украйна, ако предаде ядрените си оръжия. А сега нападат нагло. Преди 3 години Путин се кълнеше, че няма да напада Украйна.

35

Анонимен

преди 1 месец

Браво на Израел 75 г живеят под заплахи единият го събудиха в 2 часа през ноща в Иран а другият в Бейрут с точен удар в стаята .

34

до 39

преди 1 месец

Мъжки, в гршка си ! Това в Украйна не е "голяма война". Голямата война ще е , когато не остане камък върху камака и всичко замязва на пустинята Сахара. Това сега е просто ошамарване на Зелята и нато - да се научат , да си държат на думата и да си спазват договорите дето са подписали !

33

Анонимен

преди 1 месец

бахахахаха почакайте когато тия олигофреняци в Москва разберат, че те самите са в голяма война от две години и половина... ахахахахахахаха

32

Анонимен

преди 1 месец

Щом масква иска това,от сърце и го пожелавам.Нейните жокери са леко по-недъгави.Кръв от щастие,щото няма от какво друго,ми капе на сърце като гледам,как се избиват да слагат минуси и западни и uzточни наци та тук!Ще се сбиете един ден и феновете ви барабар,щот сте еднакво долни.Само за Украйна,че я забъркайте в п.омията си,сбезкрайнотосъвместночекиджийство,за нея ми е жал.Което и да изгори,сращ,прасия,добре дошло!Трийте,моля!

31

Няма да има никаква

преди 1 месец

война,арабелите ги интересуват коли и жени.Другите и религиозните ценности за простолюдието както на всякъде

30

Хм

преди 1 месец

Голяма война при която Израел да загине хич не е лоша идея.Колко от арабелите ще дадат фира не е важно,може и всички,важното е Израел да изчезне.

29

Анонимен

преди 1 месец

снимката много пасва на блатная с тая бодлива тел около кремъл

28

Анонимен

преди 1 месец

Блатните азитски тероряги подкрепят пустините тероряги, как беше лозунга от Соца чебурашета? Май "тероряги от всички страни, съединявайте се".