18

Туй да е кусура

преди 1 месец

МЕЖДУ 13 и 20 октомври са делници, а изборите се правят в неделя. Не ще да са "между" - НА 13 или 20 октомври по-бива ...

17

Стамат

преди 1 месец

До Анонимен.Добре.Да ги изметем от властта.А за кого ще гласуваме,и дали ще ни преброят бюлетините,и дали изборния процес не е само един фарс?Възможно ли е с години да избираме едни и същи,и да продължаваме да затъваме в политическата мизерия?Кой изобщо ръководи тази държава?

16

Вихър

преди 1 месец

До Анонимен.Така е.Ами Англия?В понеделник обявиха резултатите,и в петък имаше нов премиер!Няма протакане,усукване,изчакване и лъжи.За цял свят времето е пари!Някой разбра ли във Франция имали невалидни бюлетини и колко са?Не.Разбрахме,че Мадуро пак печели с неговите машини.

15

Посолството :

преди 1 месец

Най-добре ще е след 5 ноември,за да не се налага юроатланшитските ни марионетки да се щурат "като хле66арки паникьосани,когато светнеш лампата в кухнята". Иначе,ще се наложи да пълзят по килимчето на Козяк,да 66ият чела в пода и да к8и4ат : "Слава Кокаине и Да живеЙ КенеFFт Мърршшъв!"... Не би било евроатлантическо нек'си,налЕ?!?

14

до 2

преди 1 месец

До Анонименм,хайде да сравним как работи французина и как българина,колко данъци плаща французина и колко българина,може ли французина да се мери по имоти с българина и така можем още много да продължим,тогава ще ти стане ясно,защо държавата Франция е едно,а държавата българия съвсем друго,чипа,материала,както искаш го наричай,но там е заровено кучето

13

Фикси

преди 1 месец

Гласът на Възраждане става все по тежък....

12

Анонимен

преди 1 месец

Докато не се забранят аз няма да гласувам

11

Анонимен

преди 1 месец

Моите уважения към г-жа Киселова, истински експерт. Що пък да не стане конституционен съдия.

10

ПроСоТо

преди 1 месец

бре,що стана?...Ще повторя:-Моите уважения към дамата..Но като практичен човек не мога да приема разните "вероятно","може би","евентуално"...И имам предвид ВСИЧКИ напъни на различните "коментатори и анализатори" ..ДОГАДКИТЕ са САМО опити за ВЛИЯНИЕ върху общественото мнение..Така мисля аз..

9

Политолог

преди 1 месец

Голямо чешане на езици по медиите за нещо, което е ясно и на децата. Сега най-престижно е не да си психолог а политолог. Родители, записвайте децата си да следват политология, ще има работа за всички!

8

Анонимен

преди 1 месец

С третия мандат не става ли театъра?

7

Анонимен

преди 1 месец

До 2О октомври ще чакат да видят Тръмп или кой ще стане президент на САЩ. Сега тръгват на пазар за избиратели. Шарлатаните развързват кеша и пълнят торбичките с шпеков салам, лютеница, вафли Боровец и кашкавал. Знаем им фактите. Ала,бала.

6

Анонимен

преди 1 месец

ИТН са в шок и ужас. Още не могат да решат какво да направят.

5

Анонимен

преди 1 месец

Вероятно няма да има избори, По-вероятно е да има масови и безсрочни народни протести срещу мафията в държавата, докато Борисов, Пеевски, Доган, съответно партиите им, не бъдат изметени от властта завинаги!

4

Анонимен

преди 1 месец

Киро сега с "наше МВР" ли ще прави изборите?

3

Свобода

преди 1 месец

Тая дъртамърша, защо и давате дума, тя е верен слуга на ГЕРБ, доказвала го е много пъти.

2

Анонимен

преди 1 месец

Е, да бяха казали направо преди Коледа, бре! Не ли ги е срам? Франция с 47 милиона хира насрочи избори на 9 юни и след две седмици се проведоха, а вече и забравиха за избори, България от 9 юни до сега се мотае като муха без глава. Що, бе? 4 месеца? Пет месеца? Колко им трябва да организират избори? Тука за една шепа народ го увъртат, все едно ще раждат.

1

Тоя

преди 1 месец

Изобщо не се хабете, и не харчете пари, защото никой няма да отиде да гласува. На маймуни ни направихте бе!