22

Да уточним

преди 1 месец

Майката на Рами е от с. Плоски общ. Сандански-Три сестри са. Бащата е Сириец-Муфид се казва. Идвали са ми на гости-Рамки щурееше още от дете. Приятелски семейства сме и сега. ТОЧКА

21

do 22

преди 1 месец

А може и затова на откриването на олимпиадата агитацията за различните да беше толкова явна. Има наистина *** по рождение.

20

до 18

преди 1 месец

Вярно е. Лин Ю-Тин е мъж. Лин може би ще се бие с българката Каменова. Има и още един мъж, който казва,че е жена За сега за двама става ясно. МОК е допуснал Лин да се бие като жена,въпреки, че не издържа теста за пол на Световното и отпадна.

19

Ванка

преди 1 месец

Преди да попиташ защо -трябва да си отговориш на въпроса какво е хеитърството,кое точно кара даден индивид ,да влиза и да плюе по всеки и по всичко.Безпорно първото е анонимност,второто е обаче непълноценност-а когато друг е по зле от теб=ти е по-леко да приемеш собствената си уродливост или самота.Да си плюят по добре отколко да са на улицата и там да си вадят негативната емоция

18

Йоан

преди 1 месец

Браво, Рами! За да си сверите часовниците - РАМИ е роден в София, израснал и живее в Костинброд. Майчиният му език е български. Майка му е БЪЛГАРКА, а баща му от 40 години живее в България. Можете единствено да се засрамите, че си позволявате да бълвате подобни глупости по адрес на момчето, което е прославило и продължава да прославя България - нещо, което можете само да си мечтаете, клавиатурни мишки. А на Рами - пожелавам само и единствено успех, здраве и изпълнени цели!

17

Анонимен

преди 1 месец

Защо нападате момчето? Който се страхува от преимуществото на някоя група в определена област, или да си помисли защо неговата група изостава, или да си намери друго поле за изява. .... България винаги е била страна със смесено население. И винаги като цяло - с добронамерено население.

16

Анонимен

преди 1 месец

Какво става, верно ли мъже ще се боксират в категорията жени, понеже се чувствали като жени?

15

Анонимен

преди 1 месец

Щом бащата името уса арабски, значи е арабин, роден в България.

14

Роки до 11

преди 1 месец

Защото ти, ако се ожениш за Ливанка, няма ли да си кръстиш детето - Петко или Стоян, вместо Хасан, заради нея ? Така и той си го е кръстил с Ливанско си име....предполагам

13

Анонимен

преди 1 месец

Това е новото бъдеще. Свиквайте. Вече за България ще се състезават само такива. С типични български имена.

12

до 11

преди 1 месец

Майка му е българка сами по документи, иначе е червенобрежка ромка.

11

Анонимен

преди 1 месец

Българче е момчето бе, ама от родители роми. Майката е наша си ромка, а баща му вносен.

10

До 8

преди 1 месец

Като е роден в България от майка българка,защо се казва Рами?Щото сме ду..давци ли?Кой турчин поне десето поколение роден в България носи българско име?Само за пример го давам.

9

Анонимен

преди 1 месец

Знаех си че е българин. Още като му прочетох името веднага се сетих.

8

Анонимен

преди 1 месец

За съжаление, както у Европа, и България се напълни с всякаква и ЗЗ мет ...Гледа дори го пишат, че бил и българин ...

7

Роки

преди 1 месец

Неграмотници, момчето е роден в България, майка му е българка, баща му е ливанец, живее и е роден в Червен бряг! А вие формумните плъхове сте чисти арийци, направили много за стрната си! Умрете!

6

Любопитен

преди 1 месец

Проверен ли е с тест дали не е някой жен дер ?

5

Анонимен

преди 1 месец

От кое точно племе в Африка е тоя, дето го пишете че бил българин ?

4

Анонимен

преди 1 месец

Браво на момчето! А копейките не гледат щото имало джeндъри... (по-точно щото тяхната Расиа я няма) ХАХАХАХА

3

Анонимен

преди 1 месец

А кога е станал българин?