9

Аспирин

преди 1 месец

И тия в Гърция са лакоми като нашите аптекари и фармацевти. Завишаване до 10 пъти на едно лекарство ама били на загуба и щели да стачкуват.

8

Христо Христов

преди 1 месец

Да поскъпват, нали сме в ЕС и налагаме санкции? В холандия има недостиг на 30% от лекарствата, ама да сте ги чули да мрънкат? Стискат зъби и всеки да се оправя сам. Евроатлантизъм и ценности!

7

Вуте

преди 1 месец

То какво ли не поскъпна в тая Гърция. Преди седмица за една баница в една пекарна в Кавала платих 15 евро. Приседна ми. Верно - голяма беше, няма изяждане, ама като разбрах цената....

6

Анонимен

преди 1 месец

Колко хитро!!

5

Анонимен

преди 1 месец

Един мой приятел ИРАНЕЦ ми каза следното: Не обичам ИНДИЙЦИТЕ. Унищожиха БЕЛАТА РАСА в ИРАН. Целият вика южен ИРАН се напълни с ИНДИЙЦИ. Множат се кат МИШКИ. Та мисълта ми е, а как е в нас? как ИНДИЙЦИТЕ СТАНАХА ГЪРЦИ в 1400 години п. н ера навлезли в ЕТИОПИЯ, а в 4 век п.н ера навлезли в държавата на АТИ - АТИНА и тя се ПOЦИГAНЯВA? Няма разлика между ИНДИЙЦИ, ЕВРЕИ, ЦинЦИГAНИ и ГЪРЦИ. 13 то изгубено племе дето евреите го търсят са цинЦИГАНИТЕ - ИСТОРИЯ НА РЕЛИГИИТЕ!

4

Анонимен

преди 1 месец

Ще им съберем капачки.

3

ъъъъъъъ

преди 1 месец

ами добре дошли на гърците у нашите аптеки :)

2

Анонимен

преди 1 месец

Добре, че в България поевтиняват. Еййй, не спряхте да ползвате тая Гърция.

1

Това е доста глупаво

преди 1 месец

решение на "проблема" дефицит. Като има дефицит, производителите да произвеждат повече, нали от това печелят? За аптеките няма да говорим каква печалба правят.