144

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски ми прилича по болния си мозък на Зеленски !

143

Анонимен

преди 1 месец

Радостен президенчо! България е продадена на СССР. Нищо не се е променило. Г-н Доган "спящата руска клетка" беше активирана и сега цялото гнездо на ДПС се разбуни след като Пеевски си показа шкембето. Ако Соколя се върне като лидер, очаквам Депесето да погълне Биесепето, заедно с прилежащите й производни като АТАКА и ИТН. Така всичко ще си дойде на мястото и Бойко ще целува радостно ръчичка на Доган и ще пляска с теб Радевски - Радостни ръчичики: Пляс, пляс, пляс и всички ученички сме пак в час!

142

Иван

преди 1 месец

Докото Радев е президент, нищо не може да се оправи.Той е на всяка манджа миродие. Ще тръгнем нагоре след Радев. Неговата злоба, жажда за пари и власт, отмъстителността , която го владее му замъглява разума. Обградил сее с неподходящи хора и съветници, които мудават лоши съвети / толково могот хората/.Ще го изтърпим още 2,5 години и ще го пратим в 3 глуха. Ще си го спомняме за 10 години безвремие и разделение на нацията, с погазвани на зоконити и конституцията.Молко остово .Въоръжете се с търпен

141

Хохо

преди 1 месец

Този Пеевски направи милиарди КЕШ като бълваше цигари без бандерол от Булгартабак и ги изнасяше контрабанда, ощетявайки държавата с милиони левове. Като го погнаха големите американски компании, източи каквото може и остави хиляди хора без работа. После източи и КТБ. Няма по-голям мафиот от него.

140

Анонимен

преди 1 месец

Злобен долен интригант

139

Анонимен

преди 1 месец

ДА ПЛАЩАШ НА ЛЮБОВНИЦА ДВЕ ЗАПЛАТИ Е ПОЧТЕНОСТ!ТОВА ИЗЛЕЗЕ, А БЛАГОДАРНОСТТА ЗА РЕМОНТ НА РУСКИТЕ ТРИДЕСЕТ ГОДИШНИ САМОЛЕТИ Е ЗА ВЪОБРАЖЕНИЕТО. ЗАЩО ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НЕ СЕ КУПУВАХА НОВИ И ЗАЩО КУГАРИТЕ БЯХА НЕОБОРУДВАНИ СЪЩО Е ТАЙНА И ПОКАЗАТЕЛ ЗА ДОБРИ РЪКОВОДНИ УМЕНИЯ!

138

мунчо

преди 1 месец

значи, все пак се разпозна, като "мистър Кеш"

137

Някой

преди 1 месец

Радев отново се изяви като махленски клюкарка, която се набира да прави психоанализа, като в турска сапунка ! Какво да се прави, такова си му е нивото ...посредствено!

136

Юлиян

преди 1 месец

Добре го е казал Радев.

135

пп+Доган

преди 1 месец

Малей и аз гласувах 2 пъти за тия пп та. Следващите избори ще са под 10 процента. А новите им приятели доносници милионери може да не помиришат парламента.

134

Анонимен

преди 1 месец

Прасето пак грухти нещо, сипете му храна в купичката

133

Анонимен

преди 1 месец

ИЗОБЩО НЕ СЪМ ФЕН НА ПЕЕВСКИ, но РАДЕВ да не се прави на честната Марийка ог горната махала! Още като шеф на ВВС Е ВЪРТЯЛ ДАЛАВЕРИ И КОГАТО ПУСНАХА ЗАПИСА НА ТЕЛЕФОННИЯ РАЗГОВОР ''МИТКО ОПРАВИ НЕЩАТА '' ТОЙ ТРЪГНА НА БУНТ СРИЩУ МАФИЯТА, ЗАЩОТО ГЕШЕВ НАМЕРИ ДОКАЗАТЕЛСТВА В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ЗА ВРЪЗКА С МАФИЯТА!КАКВО И ДА СЕ СЪГЛАСУВА СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ С ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, КАКВО Е ДА СЕ ПРИКРИВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО БОБОКОВИ И КАКВО Е ЗАПОДОЗРЯН ЗА АГЕНТ НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА ДА Е В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, АМИ МАФИЯ

132

vs

преди 1 месец

Cвинчо е нагърбил всички ботове да пишат против Радев! *** и слагат минуси! Дали по ведоми и неведоми пътища днес.бг не е на прacето!?

131

Обективен

преди 1 месец

Защо блокирахте коментарите против Шопарчо и подбирате Свинскоугодните само?

130

Анонимен

преди 1 месец

Ох , отдъхнах си- купил си е най после риза- викам си тоя човек няма пари една риза да си купи- гол взе да ходи....

129

До Гошо

преди 1 месец

рейтинга му бил най-висок... това в Бг няма значение, герп също "спечелиха изборите" без да са гласували за тях...

128

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Драма си е - при всичките милиони, които е похарпил по Д(п)С да дойде Коледата ;)

127

Анонимен

преди 1 месец

а ти набута България да плаща милиони на ден на боташ без да получава нищо насреща, би трябвало и ти да си изнервен, ама то с тая прокуратура....

126

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

125

Анонимен

преди 1 месец

Но се напълни с кеш.