51

Реалист

преди 1 месец

Ами вземи по-бързо да му идеш на гости, отомандка мюсли!

50

Анонимен

преди 1 месец

Son Of the Bitch

49

Сата НАТО

преди 1 месец

Реджеп ага е превъртел нещо, аз го уважавах, но Всевишният го е наказал, като му е взел акъла... Но въпреки това, Тюркийе е единственият истински, органически и натурален геополитически съюзник на моята страна, на Болгария.

48

Анонимен

преди 1 месец

Ердоган като толкова си иска братята, да приеме бежанците от Палестина в Турция и да се наслаждава на братското им поведение.

47

Ауууу

преди 1 месец

Евреите искат да убият всички палестинци но това няма да продължи дълго с тия убйства светът трябва да разбере едно нещто който се е опитал да унищожи една нация или определен народ не стига далеч

46

Анонимен

преди 1 месец

Скоро Мосад ще те изпрати при твоя брат!

45

Анонимен

преди 1 месец

Наглите да ни отвличат децата и да ни режат пръстите законно, а Алексей Петров да им съдейства законно докато оглавява ДАНС. Руснаците да ни направят петролопровода Бургас - Александрополис и да ни .... маматаНА плажовете, но да е поне законно. Мехмед Дикме да ни изсече горите и да ги продаде в Турция, но да е законно. Ахмед Доган да ми застрои Родопите със джамии, но да е законно. Че БСП=БКП е сатанинска организация, но да е законно!

44

Ммм

преди 1 месец

И Путин ви е брат! Съберете се при девиците!

43

Анонимен

преди 1 месец

Украинците да почерпят опита на израелците!

42

Зозо

преди 1 месец

До Анонимен..... Излезе в новините - Ф-35. Без проблеми през "безаналоговото" руско ПВО на Иран :)))))))))))))))))))))))))))

41

Боздуган

преди 1 месец

Нека Господ прибере всички братя на Хания!

40

Анонимен

преди 1 месец

Обзалагам се, че израелските ВВС са полсзвали невидимия F-35 навлезли са съвсем спокойно в иранското въздушно пространство и да стреляли. Трудно ми е да повярвам, че ракетата е влезла отвън Иран, защото щяха да я прихванат.

39

Анонимен

преди 1 месец

Ердо се е притеснил да не свършат девиците в Рая и за него да не останат.

38

Анонимен

преди 1 месец

НА КОЛКО ЕЗИКА ИСКАТЕ ДА ВИ ГО КАЖЕМ БЪЛГАРИ. Разберете т,е не разбират нашия РОДЕН "БЪЛГАРСКИ" език. те разбират ново"СЛАВЯНСКИ", ново"ТУРСКИ" и старо"ГРЪЦКИ" ЕЗИЦИ. Примерно те това не разбират: Високи сини планини, реки и златни равнини, небето нежно от коприна - Това е моята родина. Обичам те земя голяма, тъй както си обичам мама. Тук мила ми е всяка птица и всяка мъничка тревица. Когато гледам планините и слушам как шумят реките. Шума на ХОРБЕЛ и Пирина /аз чувам моята родина

37

И за какво

преди 1 месец

да се смили Бог,че уби и отвлече невинни хора? ***.

36

Анонимен

преди 1 месец

ЕрДоганчо!... Мохамед е мечтал за пачки и за власт, понеже падал малкоПeдepacт, но твърде често на авмона ЧИКИИпраскал пред света икона. Затова във всички Минарета видяхме всички поникнали са ХуйовиОбрезаниГлавички и орди верващи сега натам напират, влагалища иЗадници за да канонизират и Османизма се обедини с Комунизма и Чалгализира Балканите доДупка Днес за да има Песен - "Заблеело ми е Агънце"!

35

Анонимен

преди 1 месец

Нека Бог да си ги прибира при себе си всички джихадисти

34

Анонимен

преди 1 месец

ЕрДоганчо!... Мохамед е мечтал за пачки и за власт, понеже падал малко пeндepacт, но твърде често на авмона ЧИКИИпраскал пред света икона. Затова във всички Минарета видяхме всички поникнали са ХуйовиОбрезаниГлавички и орди верващи сега натам напират, влагалища и *** за да канонизират и Османизма се обедини с Комунизма и Чалгализира Балканите доДупка Днес за да има Песен - "Заблеело ми е Агънце"!

33

Анонимен

преди 1 месец

Бог или Аллах да се смили над твоята душа Ердоганчо, да не вземат Мосад да те светнат и тебе :)))

32

Анонимен

преди 1 месец

ЕрДоганчо!... Мохамед е мечтал за пачки и за власт, понеже падал малко ***, но твърде често на авмона ЧИКИИпраскал пред света икона. Затова във всички Минарета видяхме всички поникнали са ХуйовиОбрезаниГлавички и орди верващи сега натам напират, влагалища иЗадници за да канонизират и Османизма се обедини с Комунизма и Чалгализира Балканите доДупка Днес за да има Песен - "Заблеело ми е Агънце"!