15

Анонимен

преди 1 месец

Всички знаят кои са съюзниците на ИТН. Отдавна се разкриха. Само Герб играят театър и се правят, че не искат да влизат в коалиция с тях, а всъщност Борисов и Трифонов са екземпляри от едно и също "котило" на бг мафията.

14

Анонимен

преди 1 месец

Пазаря е открит. Кукловода е останал в соц миналото и предлага дини по 5 ст. килото и картофи по 15 ст. килото, но иска да се наредите и да го чакате докато реши да отвори плод-зеленчуковия магазин. Но соца се отля, сал пясъка остана. А дини, картофи и много друго има в изобилие и никой не чака кефа на някой дерибей.

13

Дюан

преди 1 месец

тюху. Тюху

12

Е,не им

преди 1 месец

Ли видяхте вчера съюзниците-Марков от разпадналото се Величие.

11

последен

преди 1 месец

шанс за коалиция "Решетников".

10

Копейкин

преди 1 месец

Егати държавата - Слави предлага кабинет за скечове и мандръсане. Тошко пише сценарий за следващите години. Ужас!!! Каква Европа бе хора? Та това си е резил от всякъде.

9

Елементарно Уотсън

преди 1 месец

Кукловода им е Доган се разбра по начина по който гласуват в парламента.

8

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

И уличните кучета са наясно кои ТОЧНО са им собственицире. Обаче - непредвидена турска драма сложи край на всичко. На тези избори никой няма да купува за тях, бея не е толкова богат

7

Анонимен

преди 1 месец

ИТН е на дереджето на телевизия 7/8 и на собственика си-----ИТН са в парламента не заради собственика, а защото достатъчно на брой са гласували за тях. По същият начин ГЕРБ, ДСБ и ДПС и др. са в парламента.

6

Сега

преди 1 месец

Всички бягат от итн като дявол от тамян затова съюзниците се спотайват като парижките потайности

5

Джузе Певерди

преди 1 месец

ИТН е на дереджето на телевизия 7/8 и на собственика си, грубо е, но е точна метафора.

4

Пфффф,

преди 1 месец

поредните платени празноговорящи кратунки Мошета и Панчугьовци изтипосани по студията да нищят схемите на политмафията,която им плаща хонорарчетата... ГнYсн0!!!

3

фуфо

преди 1 месец

ИТН да си гледат предаването,също като Арменците Маскираният певец.Тотален разпад на държавноста,рай за престъпниците,те даже сами си влизат в затворите ни.Имат си и фк в поуяне,нека кажат как му чистят задълженията без да плащат

2

Анонимен

преди 1 месец

Ама тез имали съюзници, сигурно са от Учиндол... :)))

1

Анонимен

преди 1 месец

ИТН нямат съюзници, имат господари. Всички ги знаят - ГЕРБ и ДПС.