94

Largo

преди 1 месец

Тоя от Пловдивската клиника да не приказва много защото преди време срещнах един човек където хем му взели сума ти пари за операция на тестиси и на края му казали , че имал разсейки и ще мре , демек много добре са знаели , че няма изход ама са му взели сума ти пари за операция и на края ама ти имаш разсейки като преди това се правят изследвания и знаят много добре ще го бъде ли или не мръсни гадове крадливи .Защо не каже колко пари струват тия операции и дали хората могат да си ги позволят ?

93

баба Кера

преди 1 месец

Добре, че в Пловдив не източване здравната каса и не дръпвате паричките по всички възможни клинични пътеки. Ако в другите градове ги лекуват по 2 години "неправилно" , в Пловдив за по-малко от година ги пращате на оня свят

92

Анонимен

преди 1 месец

Отвратително е да си правиш реклама и да правиш антиреклама на други за сметка на пациетнти. Това виждам в тази статия.

91

Анонимен

преди 1 месец

Такива "лекари" ще имат резервирани места в Ада, гарантирано!:/

90

Добродушен

преди 1 месец

Според мене парите от пътеката трябва да се отпускат след пълното възстановяване на пациента.

89

Анонимен

преди 1 месец

Добре че има такива които да го кажат , защото повечето си мълчат.Цялата система с личните лекари е сбъркана и излишна .Медицина в България няма тя е търговия, истински лекари са малко, защото няма закони няма осъдени не им се търси сметка.Затова се лекуват в Турция -който има пари, който няма ще си мре тук.

88

ВАРНА

преди 1 месец

НЯМА КОНТРОЛ ВЪРХУ ТЯХ, ВСИЧКО ЖИВО КРАДЕ И КРАДЕ, НЯМА ХОРА , ХОРА ИМА, ЧОВЕЩИНА НЯМА, АЛЧНИ И ЗЛОБНИ И ЕГОИСТИ.

87

Лекар

преди 1 месец

Всичко е възможно плащате си и слагаме нов пикочен мехур. Държавата няма пари обаче и не покрива Ние не сме благотворителни дружества. Какво трябва може до утре да дискутираме ,колега ,*** в МЗ да 95% от ТЕЛК са фалшиви.10% от стигат да спрете и ще има добро лечение и комфорт за всички истински болни.

86

Лекар

преди 1 месец

Абсолютно вярно казано

85

Пациент

преди 1 месец

За съжаление е точно така. Ужасно е да гледат на теб като на поредната пътека. Назначават ти възможно най-много химиотерапии, лъчетерапия и процедури....Никой не ме е питал: Как си?Как се справяш?...А диагнозата е ужасен бич както за мен, така и за всичките ми близки.Все по-трудно е да ВЯРВАШ в доктора и екипа му.

84

az

преди 1 месец

Не СДС шайката, а шайката на ДС и КГБ, която управлява тази kocina.

83

Анонимен

преди 1 месец

Защо пациента плаща за алчността на простотията??? Да ги махнат тези пътеки,да ги видим колко са велики.....

82

Дано има Господ!

преди 1 месец

СДС-Шайката ни наложи англо-краварската здравна система, даваща възможност безнаказано да се краде от народа чрез т.н. "Здравна каса" и в същото време прокуди най-кадърните,най-опитните и най-сърцати медици чрез обезценяване на труда им, ниските заплати и пенсии.Голяма част от сегашните ни медици са жалки търгаши. За жалост, по- голямата част от СДС-идеолозите все още са живи и охолно си живеят като злокачествен тумор в именията в България и по света, и харчат откраднатата народна пара

81

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 1 месец

СДС-Шайката, разпространител на СДС-Чумата прокуди най-образованите и най-кадърните ни специалисти, включително и лекари, чрез унищожаване на материалната база и унижавайки ги с ниски заплати , и пенсии, за да краде и безчинства безнаказаното, превръщайки ги в роби по света: келнери, болногледачи, земеделски работници във "великия" и"прогресивен "Запад ".

80

От лошите

преди 1 месец

Храни и напитки все по-често хората се разболяват от рак! НО ТАЗИ СТАТИСТИКА НЯМА ДА Я КАЖЕТЕ НАЛИ?

79

Анонимен

преди 1 месец

За да си лекар трябва сърце, все пак са там за да помагат на хората. Миналата година направиха жестока операция на роднина, знаейки, че прогнозите са зле и няма смисъл от операцията. След тази операция не стана, след 10 дни почина, а можеше да има поне още 6 месеца със семейството си.

78

Анонимен

преди 1 месец

Е сега на доктор Шишков колегите от докторската мафия ще го разсипят и изкарат некомпетентен.

77

до 66

преди 1 месец

До Емигрантза съжаление точно така - народа изобщо не мисли и си заслужава съдбата !

76

Изроди

преди 1 месец

Някои "лекари" са такива. Преди 13 години в клиниката по изгаряне на Пирогов искаха да правят операция на сина ми, тогава на 1 годинка и 8 месеца, която беше абсолютно излишна. Искаха ни 2000 лв. и после щяха да ни обречат на години ходене по мъките. Това не са лекари, а из.... Роди. Е има и лекари, които са хора, на които съм безкрайно благодарен.

75

Българин

преди 1 месец

Между другото, хабилитираните медици- професори, доценти,началник отделения почти не работят към НЗОК. Кеш, Кеш. Мъни.... Мъни...!