43

Анонимен

преди 1 месец

ПП-ДБ е ОПГ.

42

Анонимен

преди 1 месец

ПП,ДБ не правят нищо друго, освен да кроят планове и завери, с които да си осигурят нова алабала, която да ги изстреля поне, на втора позиция. Пак запърхаха около президента, когото веднъж вече предадоха. За да го предадат отново и отново, докато държавата загива.

41

Червен Кольо

преди 1 месец

си беше смахнат и като млад. Говори много и нищо не казва. Защо им давате трибуна на тези старци? Няма ли млади хора, които да анализират с данни и факти.

40

Анонимен

преди 1 месец

вари го , печи го, червен Кольо

39

Сега

преди 1 месец

Не си скубят косите а ви гледат сеира какви ще ги изедете щот аман от разбирачи както в политиката че чак до спорта

38

Христо Христов

преди 1 месец

ВСЕКИ който мачка и руши шарлатаните от ППДБ е прав!

37

Христо Христов

преди 1 месец

До 59 "Вижте кои партии гласуваха парламента да излиза в отпуск." - и много добре правят, след като е обратното на това което искат про'с'таците от ПП и ДБ, променили конституцията та депутатите да продължат да получават заплати между два избора на парламент. Мачкай с всички сили и навсякъде ПП и ДБ!

36

Анонимен

преди 1 месец

Избори ще има и битката сега е как да сменят председателя на НС за да може новия да стане служебен премиер. Целта е да го няма Главчев и министъра на МВР та да има малко по-нормални избори. Вижте кои партии гласуваха парламента да излиза в отпуск. Целта им беше да не може да се гласува оставката на председателя на НС

35

Анонимен

преди 1 месец

Из "Поема за Казан" От века българи сме ние, потомци на род велик, надмогнали сме мъки, запазили сме своя лик. И тук на Дунав и на Волга, край Вардара и при Кавказ, с кръвта си бългаска сме горди, светлик тъй древен грее в нас. Какво, че време раздели ни, погивахме в безброй борби духът нас български крепи ни и Тангра от високо бди! На днес културните народи, култура давахме преди, звездата българска води ги По пътя им през много дни! Ще бъдем! Пак ще оцелеем! Ще надживее, всеки миг! Ще дад

34

Анонимен

преди 1 месец

Българин да се наричам, първа радост е за мене.... понеже ... Богът наш е Слънцето Христос..... Символът наш е Корона.... Отечеството наше е Земята..... Вярата наша Сила.... Надеждата наша е Посока..... Любовта ни към ближния е Вектор "Space-Quanta-Flux SQF"

33

и те така

преди 1 месец

тва - ние сме леви , значи сме готини - върви само парада на ЛБВГЪМ+++++

32

Главчев се скатава

преди 1 месец

Цял ден министерството на външните работи на България и всички висши държавни и партийни функционери оглушително мълчат по повод убийството на политическия ръководител на ХАМАС, осъществено чрез ракета по чужда територия, ракета на Израел, много вероятно ръководена от американските спътници. Това нападение на чужда територия ли е или да? В Иран са издигнали над централна джамия "червенто знаме на отмъшението". "Умереният" нов президент се изказа НЕумерено.....

31

Анонимен

преди 1 месец

"Пътят им продължава надолу" казва той за ПП! Защо не се мотивира, просто така му се иска и си го приказва!

30

Анонимен

преди 1 месец

Аааа

29

Анонимен

преди 1 месец

DO USA SUPER КИРО НОФ. -> "От 1989 г. НЕМАТЕ ПРАВИТЕЛСТВО! ЩО СА ВИ ИЗБОРИ? ПРЕЗИДЕНТ! ПРЕМИЕР!" Отговор: БЪЛГАРИЯ НЯМА СВОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ОТ СЛЕД ИНВАЗИЯТА НА СТАЛИН НА СССР след 1944г.

28

Анонимен

преди 1 месец

ТЕРМИНАТОРА НА БУБОЛЕЧКИ - специален клуб за КЛЕЧКИ ЗА ЗЪБИ!

27

Анонимен

преди 1 месец

До кога ще ни занимавата с мненията на тоя дърт комунист!!!

26

Анонимен

преди 1 месец

Наглите да ни отвличат децата и да ни режат пръстите законно, а Алексей Петров да им съдейства законно докато оглавява ДАНС. Руснаците да ни направят петролопровода Бургас - Александрополис и да ни .... маматаНА плажовете, но да е поне законно. Мехмед Дикме да ни изсече горите и да ги продаде в Турция, но да е законно. Ахмед Доган да ми застрои Родопите със джамии, но да е законно. Че БСП=БКП е сатанинска организация, но да е законно!

25

Анонимен

преди 1 месец

Червен Колю отдавна е оскубал косата си!

24

Точен

преди 1 месец

Този поръчков подгъзурник защо премълчава Възраждане? Явно Костадин им пречи на сценария червени-сини-паветници-"мюсюлмани" да крадат безнаказано.