21

Анонимен

преди 1 месец

Бактерията се казва ШиШи

20

Анонимен

преди 1 месец

Пълни глупости. Решили че предизвикват затлъстяване обаче не знаят как става процеса. Дрън дрън та пляс.

19

Хахаха

преди 1 месец

Това беше върха на елхата . Дебел съм щот акам бактерии хахахахаааахахаха . Дебели са щот мааат кюфтаци и пърцунят по диваните и в един момент като се видят в огледалото почват едни диети , едни упражнения , ама вече късно. За да пълнееш ти трябва храна , бактерията в теб също и трябва храна и тя взима от твоята за да жквее . Бактерия може да те накара да отслабнеш , само от ранъта дебелееш

18

Анонимен

преди 1 месец

Веднага здравната каса да всземе половината от средствата заделени за лекарства за кръвно и диабет и да започне да осигърява пробиотици на хората...

17

Анонимен

преди 1 месец

Пак неква щура пропаганда. Дебели сте не щото ядете трашфуд а щото сте имали бактерии за надебеляване. Споко, биг фарма се грижи за вас. Яжте си траша произведен от биг фуд а ние ще ви снабдяваме с лекарства, разчитайте на нас.

16

до 16

преди 1 месец

Виж че всички лифтъри ядат яко ориз по три пъти на ден. Що не ядат кенди нали и двете са въглехидрати? Като си направил макросите както трябва няма как да си затлъстял. Иначе това без въглехидрати не го разбирам. Не мисля че е и полезно.

15

Името

преди 1 месец

И е бактерикус лакумус предизвиква апетитус максимус

14

До 12

преди 1 месец

Във вафлата има най много соя и палмово масло. Захарта не е чак толкова много, обикновено е около 15% щото ако прекалят няма да става за ядене. Докато соята и палмовото масло могат да достигнат до 70% от обема.

13

Дзвер мъpшоядец

преди 1 месец

С тоя им размер бая бактерии требе да изядам че да затлъстея. Мисля че без яко бургери с кифтета няма да стане. Пък те китайците с тоя ориз как ли намериха затлъстели да изследват.

12

До 12

преди 1 месец

Брат гувното си е гувно, няма качествено и некачествено. Същото е с въглехидрата, не се вде. А в един картоф има сто пъти по-малко витамини отколкото в едно яйце или парче сирене. Да си знаеш и не ми гледай само витамин Ц че това си е де факто най-безполезния витамин от всички.

11

Анонимен

преди 1 месец

Ми кво смешно има. В картофите освен въглехидрати има протеини и витамини и минерали, пък в една вафла има само захари

10

Анонимен

преди 1 месец

При Пеевски бактериите са превзели и мозъка.

9

Анонимен

преди 1 месец

Института за интелигентни медицински изследвания ..... Много сте "интелигентни", ама ви разбираме добре! Измислихте специална бактерия, приписахте я на китайците /защо ли?/, за да ни припомните да си купуваме пробиотици? "Интелигентните изследователи" ще ви намерят всичко, каквото си пожелаят, за да тествате най-новото им откритие. Просто бизнес, вследствие старите проучвания, че фигурата ви е важна за вас.

8

Анонимен

преди 1 месец

Качествен въглехидрат ахахахаххахахахахах.

7

Анонимен

преди 1 месец

Китайски учен какво друго може да измисли освен някоя глупост. И малките деца знаят че причината за затлъстяването е разваления метаболизъм който е в следствие на лошо хранене - прекалено голям прием на празни калории като захарни изделия (тоест това е човешки направена храна, а не естествена като банана например) както и мазно месо и нисък прием на протеини и качествени въглехидрати.

6

Анонимен

преди 1 месец

Жените затова трябва да си правят редовно клизми и дава на мъжете отзад. Да се прочистват тръбите от лошите бактерии.

5

Анонимен

преди 1 месец

Или пък причината за наличието на тези микроби е самото затлъстяване, а не обратното! Хм, кой да знае....

4

В БеГе

преди 1 месец

Киселото мляко има бактерии.Пийте Uht мляко само където са я убили гадната БеГе бактерия минала е през висока температура на кипене и е умряла.

3

Анонимен

преди 1 месец

Уха това на снимката е много вкусно мога да изяждам по 7-8 такива на ден. Ама не в българските щото там цената хем е по висока хем имам чувството че не ги правят по същия начин и пестят продукти

2

Бай Байдън

преди 1 месец

В Сомалия тая бактерия не съществува