35

Анонимен

преди 1 месец

Кукуригото е ясен подал.

34

Анонимен

преди 1 месец

По мое време моцки връзваха на малките момиченца. Ама, то сега знам ли го тоя на кой от Сичките полове се е определил с тая моца на главата? Представители на сериозни държавни служби не бива да се появяват в такъв вид. Да, има нужда от някакъв дрескод и, като не му харесва, да си търси друга работа. Комплексарщина е това и огромно желание да бъдеш забелязан, на всяка цена.

33

Гошо

преди 1 месец

Заглавието: има яснота каква е причината... , в статията само предположения. Та коя е истината: заглавието или статията. Накрая ще излезе и друга версия, а истината?????....

32

Търпелив

преди 1 месец

Навремето имаше спортна рубрика гол след гол-днес направиха ежедневието Г.ей след г.ей

31

Анонимен

преди 1 месец

първо си викам тоз що има въже около врата, а то било метла

30

Анонимен

преди 1 месец

Много обичам подобни празни приказки. От тях става ясно че нищо не им е ясно.

29

Анонимен

преди 1 месец

Извинете! Не разбрах това на снимката мъж ли е, жена ли е, или нещо по средата!? Как е възможно говорител на такава сериозна институция, да се явява пред обществото в подобен вид!? И това се отнася до много други представители на изпълнителната и съдебната власт. Крайно време е да се въведе някакъв елементарен дрес код. Поне да изглеждат по-прилично като се появяват пред хората, а не като клоуни. После имай доверие в институциите!

28

ГжегошБженчешчикевич

преди 1 месец

Какъв ли цвят са прашките му?

27

aa

преди 1 месец

точно тоя смотан *** ли сложихте да дрънка глупости

26

Анонимен

преди 1 месец

Само панделката му липсва отгоре.

25

Потресен

преди 1 месец

Не, че е важно моето мнение,но странния вид на този разследващ красноречиво говори за некадърността на цялата разследваща система.

24

Не ми е ясно

преди 1 месец

"Произшествието е изключително мащабно", заяви Маринов. Какъв е мащаба - 1:5, 1:10 или 1:1000? Защо изключителен, а не включителен мащабът?

23

Анонимен

преди 1 месец

Какви са тия мъже с опашлета?

22

Анонимен

преди 1 месец

Тоз защо е с кукуригу :)))

21

Изискан слог

преди 1 месец

"Техните записи биха били полезни за сглобяване на една обща видеокартина за една времева линия за поредицата събития - взривове и пожар" Да "сглобиш една обща видеокартина за една времева линия" вероятно е трудно, за първи път чувам за таквоз нещо. Литература евроатлантическа! Много думи, нула съдържание.

20

Анонимен

преди 1 месец

Те докато остановят насоката, то всеки ще е забраил за пиратките :)))

19

Това ку-ку

преди 1 месец

С кукуригуто ли е водещия разследването??? Падение! Тоя е за уволнение, защото накърнява морала, достойиството на юристите в БГ. Камарата на следователите и те ли са със същия неустановен пол, че не взимат отношение за вида на това от фатографията?

18

Анонимен

преди 1 месец

Колко буса е имало в склада? Момчето, което отива със сина на собственика(с бус) минути преди взрива и след това бяга през нивите до пътя - казва, че бил под навес когато чува взрива и се скрива с бус,който започва да гори и той чак тогава прескача телена ограда,за да избяга на автостоп до гарата, където го чака майка му. Прибира се и пуска телевизора. Ако взрива е тръгнал от избухнал бус, с който пристигат със собственика, в друг бус ли се скрива? Сървърът за камерите изгорял заедно с будката.

17

Тези записи

преди 1 месец

Трябва да се гледат на ниска скорост на видео възпроизвеждане и да се анализират милисекунда по милисекунда

16

Как какво?

преди 1 месец

До Анонимен - Това е участник от откриването на Олимпийските игри в столицата на разврата Париж.