21

Мемет - мис Турция

преди 1 месец

А за калния отвор не казваш меметчо, вай-вай чок татлъ гьот.!.

20

Анонимен

преди 1 месец

Аз си варя безалкохолна ракия и съм много доволен. След две ти безалкохолни ракии нямам махмурлук!

19

Фитока

преди 1 месец

Секс без секс

18

Анонимен

преди 1 месец

В Южна Америка пият "Малц", никой не го рекламира като бира въпреки че на вкус е доста близък до "тъмна 0,0,Това го измислиха рекламните отдели защото така производителите на алкохол се пишат загрижени за здравето на хората.

17

Анонимен

преди 1 месец

По-добре 2-3 бири и пържола, отколкото соево "мляко" и разни химии с подсладители и други подобни отрови..

16

Анонимен

преди 1 месец

Качеството на безалкохолната бира се подобри. Вече не е онази повърня от преди години, в началото като я пуснаха. Пък и като си с колата, можеш да си кажеш наздраве. Не се потиш толкова в жегата.

15

Сът мът

преди 1 месец

До Сът Първо се научи да не пишеш "Наистина" с И кратко и тогава се изказвай по теми, за които явно нямаш умствения капацитет.

14

Политкоретен

преди 1 месец

Първо, приятно е да си пийнеш биричка и после да шофираш без проблем. Второ, с промяната в климата дори в Германия не е приятно да се изпотиш от алкохола в жегата и да ти стане дори още по-горещо. Не случайно испанците пият сангрия - това са напитки за горещ климат.

13

Анонимен

преди 1 месец

Бира без алкохол не е бира, да не са станали жендъри швабите :))

12

Анонимен

преди 1 месец

Бе те се изпокараха с Турция чий бил дюнера, та какво остана. Утре пък бирата ще е с турски произход. Евала! Щом мъже бият жени легално по олимпиадите, какво очаквате... Истамбулска конвенция ли... няма такова лицемерие като ЕА ценности. Един ден всичко ще ескалира и нещата ще си дойдат на мястото.

11

Когато

преди 1 месец

в Германия им наложат шериата, никакъв алкохол няма да пият!

10

Анонимен

преди 1 месец

Напълно нормално, исляма забранява употребата на алкохол. Нормално е хора които живеят според законите на шериата да не употребяват алкохол. А в Германия те стават все повече.

9

Анонимен

преди 1 месец

Аз от 2 години не пия никакъв алкохол и съм много доволен. Ползите са като здравословни така и финснсови.

8

Анонимен

преди 1 месец

Много са от качени...за безалкохолна ракия чувал ли си..някой да пуе

7

Реконтра

преди 1 месец

... но пък им е добра! На вкус е същата като алкохолната.

6

Сът

преди 1 месец

Пияните копейки го намират за странно и не мъжко. Да се насветкаш до козирката е много мъжко,найстина. То за бедната копейка освен да се опияни и да забрави за няколко часа мизерния си живот,друго смислено нещо няма. Безалкохолната бира е почти едно към едно на вкус с алкохолната. С тази разлика,че не се правиш на мотика,не ти пречи да шофираш и да си максимално свеж и адекватен на другия ден.

5

Eeee

преди 1 месец

Безалкохолна бира, надуваеми жени

4

Читател шваб

преди 1 месец

Като ви чета размишленията, отивам до WC, за да не се пoпuкaя от смях. Май сте гледали швабско съдя по съветските си ТВ проьомници. Нямам друго обяснение на екзотичните ви лозунги.

3

Руси

преди 1 месец

Нищо е нормално в Германия вече.

2

те това са първите

преди 1 месец

стъпки към из *** дерас тяване то, мъжете вече не са мъже, жените не са жени, и врата им вече не е бира, безкофеиново кафе, детско шампанско, остава и детски просто...тки да има на рожденните дни на малчуганите, ей, развалихте го този свят.