112

Анонимен

преди 1 месец

Аз не мога да разбера Фут луд ли е или се прави на луд.Къв десен сектор те гони бе прогресор=като това е краино лява идеология,десните когато имаха шанс да вземат власта във Франция =ти се тръшкаше по гръб и ги кълнеше ,е мечтата ти се сбъдна на власт е пак краината левица,къв десен си ти бе като напрактика си провокатор левичар ,ти изповядваш краино леви идеи и ги наричаш десни.Еми така не става.Национализацията =десен инструмент ли е или ляв,взимаме от богатите и даваме на бедните

111

Африкански експерт

преди 1 месец

Поздрави от славянската столица Йоханесбург кръсте на Йованчо.

110

ГТП

преди 1 месец

То там от над 2000 години гори, тука кво праим с годишните прегледи. Ке ви гониме със сопите.

109

Питър

преди 1 месец

Ако специалистът Чуков наистина е казал " ----арабската----- столица Техеран", както изглежза от цитата в кавички, може да си скъса дипломата и да ходи на Слънчака да продава царевица

108

Инж+

преди 1 месец

Ама тоя MC Hammer какво ни баламосва??? Руските проксита хамас, хисбула и талибаните си изпълняват заповедите!!!

107

Анонимен

преди 1 месец

Буквално преди малко убиха лидера на Хамас - Исмаил Хания. И то в сърцето на "АРАБСКАТА" столица Техеран с крилата ракета. Тази новина в момента е водеща в сравнение с вчерашното убийство", заяви Чуков. - и това от най-големия ни аксперт арабист

106

До 113

преди 1 месец

И на мен това за арабската столица Техеран ми дойде много. Неграмотността вече е повсеместна. И това ме трвожи много повече от войната, която идва.

105

Анонимен

преди 1 месец

Персия и Еврейстан? Кой ще победи?

104

disappear

преди 1 месец

До Десен секторКитай са тяхната подкрепа,прочети малко за сключените договори между тях

103

От запознат до 111

преди 1 месец

Говорим за "евреите", които населяват в момента, а не за онези преди 2000 години.п.п. то и днешните гърци имат нещо общо с древните елини по същия начин, населяват тяхната територия.

102

Анонимен

преди 1 месец

До Сата НАТОГлупости си написал, самите евреи ще ти кажат, че следят изкъсо Иран и няма да ги оставят на мира, защото преди време са казали, че държавата Израел не трябва да съществува(явно са били провокирани, за да кажат подобно нещо). И Русия пък, няма нищо общо с това, ама нищо общо, това са си техни проблеми.

101

Анонимен

преди 1 месец

"И то в сърцето на арабската столица Техеран"- или въпросният "арабист" е пропуснал уроците по география, или някой говори пълни глупости, а други незнайно защо пишат статии за въпросните глупости, все едно е казано нещо смислено.

100

Анонимен

преди 1 месец

Близкия изток се подпали,пък гори България.

99

Анонимен

преди 1 месец

До ЗапознатНа мен ми се вижда малко смешна тезата, че араби и евреи , са генетично един и същ народ, просто защото първите евреи се преселват от Европа в Израел, а след това и евреи от цял свят се заселват там, когато създават държавата си. Но щом така им харесва, нека така си пишат историята и си въобразяват, че са египтяни, тяхна си работа!

98

Запознат

преди 1 месец

Няма ли кой да обясни на арабите и евреите, че генетично са с еднакъв произход, както са българите и северномакедонците.

97

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименРазбира се, че са персийци. Всички в Азия ги наричат "перси" и езика им е персийски, ти по-добре от съседите им и тях самите ли знаеш какви са?

96

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименПерсийците бяха ислямизирани от европейците, те са им наложили преди време краен ислямист да управлява страната и да наложи ислямизма, сега не знам как е, но не персийците са виновни за конфликтите.

95

Инж+

преди 1 месец

Този Чуков пак бълнува!!! Ем си hammer, ем си чук!!!

94

Булгар дИбил

преди 1 месец

До Анонимен102: ***, Владимир Чуков никога не е бил руски пропагандатор бъркаш го с един друг очилатко дето прилича на него по физиономия и име и се казва Боян Чуков. Само *** в тия форуми .

93

Десен сектор

преди 1 месец

"Това е тотален провал на иранските служби" - какъв провал на иранските служби бе, кога този кокошарник е имал "служби"?! Разработили няколко ядрени бойни глави и евтини дронове, и вече се изживяват като недосегаема супер сила. Пещерняци, на които 90% от населението им живее в 19 век все още. Фактът, че израелците и американците все още не са изравнили Техеран със земята, се дължи на Русия и Турция, с които не искат да влизат в конфликт.