9

Анонимен

преди 1 месец

Тия чалга певици ли са?

8

Сред

преди 1 месец

5-6 милиарда население да си на четвърт финал си е постижение тия журналисти са максималисти които сменят тоалети и четат ауто кю пред камерите

7

Анонимен

преди 1 месец

Добре, а защо държавата не инвестира в тези спортове? Включително и за масов любителски. Наливат се милиони във футбола и резултатът е никакъв. Просто се перат едни пари с надеждата някой да го продадат в чужбина за много повече, защото там пералнята е в петродолари.

6

До 5

преди 1 месец

Пародия е жалкото ти съществуване бе тролей

5

Българския спорт

преди 1 месец

Е пародия

4

Анонимен

преди 1 месец

Цзя няма никакъв шанс срещу нашите български момичета!

3

фвеф

преди 1 месец

И аз не го разбирам това медийно поведение. Вчера плувецът ни завърши 9-ти, държим се все едно е 999-ти, т.е. вместо да се зарадваме, че имаме плувец на такова предно класиране говорим за разочарования, неуспех и пр. негативизъм, който медиите раздухват. Сега тук 1/4 финал означава, че си сред 8-те най-добри. От тук насетне каквото и да стане това си е успех вече. А пък за противниците какво ще ги избираме? Който се падне играеш и каквото стане. Нека бъдем по-позитивни!

2

Анонимен

преди 1 месец

Успех на нашите!

1

Анонимен

преди 1 месец

Айде стига мрънкане... На състезание няма лек противник. Излизаш и даваш всичко ако искаш победа. Ако загубиш, значи не си бил подготвен.