38

Анонимен

преди 1 месец

Колко са жалки! Защо ИТН,ДПС на хидроинженерра Доган си мислят, че всички трябва да осигурят комфорт на политическите им сметки, както и егото им, и да ги подкрепят? Ако наистина бяха държавници, щяха да подкрепят кабинета на ГЕРБ, която е първа политическа сила с над 10% преднина от втората. Това е безотговорност и незачитане волята на по-голямата част от избирателите.

37

Анонимен

преди 1 месец

как върви предизборната шашма на т. нар итн? увеличава ли се стрмглаво електоратът?

36

Хайде честито!

преди 1 месец

Особено просташки беше езикът маймуняка Тошко към лидерите на ПП! Да, ама сега омекнал като печен праз и паднал толкова ниско, та да се кланя на изхвърлени отпадъци от други партии!

35

Фактите не лъжат!

преди 1 месец

ИТН са некомпетентни необразовани аматьори, които играят евтин сценарий със заучени фрази!!!!

34

Анонимен

преди 1 месец

Точно тези, които говореха за предизборни пропаганди, в маомента правят точно това. Ще говорят и с женичките с мобифончетата, и с башибозуците на Доган, абе въобще "Няма такава Държава". Ако искаха да променят реално нещо, трябваше да направят партия, когато окастриха референдума. Ама оня от диванчето си гледа само бизнеса и му е по-добре 5-10 бездарника да получават заплата и осигуровки от парламента, а не от джоба му. Не му се легализира и всичко, което е нагушил през годините.

33

Господи!

преди 1 месец

Госпоид, Господи! Защо така ни наказваш, като всеки ден показваш по медиите най-противната, най-грозна и най-нечистоплътна физиономия - тази на Хаджи Тошко Африкански каруцарина с просташкия език Това двукопитно не разбра ли, че е мразено от целокупния български народ! А ако Сакатият на дивана имаше малко акъл в проядения му от болестта мозък, щеше да му забрани да се показва пред хората!

32

Питам само?!

преди 1 месец

А къде е Бойко Борисов? Потопил се е като руска пждводница, след като събори правителството и предизвика хаоса?!

31

Право на мнение!

преди 1 месец

Никога не съм виждал гражданско общество, което е толкова сляпо и глухо като нашето!!!!! Ако отидат поне 50% българи да гласуват, България ще се оправи!!!!...и такива недоразумения като ИТН и Величие няма да имат място в Парламента!

30

Истината!!!

преди 1 месец

ИТН имат 1,5 % реален вот от последните избори при гласували едва 30% от имащите право на глас!!!! Жалък резултат за огромните им усти!!!

29

Анонимен

преди 1 месец

Само тупане на топката и нищо повече.Изборите са на прага, чакат. Но този път може би едва само 20% може да гласуват. Трябва да се намали броят на депутатите и техните екстри което може да стимулира донякъде хората за гласуване.

28

Мира

преди 1 месец

Пак лъжа! Никакви разговори не продължат! Продължава предизборната кампания на Дългия ,късия и доста обемистия, всичко останало е бла,бла бла за наивниците

27

Анонимен

преди 1 месец

А Мумията къде е. Пак ли се крие в тъмното на диванчето. Защо не излезе пред избирателите си (2% + по 1% подарен от ГЕРБ и ДПС). От какво се страхува. Да не го пазят и него снайперисти като шефът му от Зайчарника в Банкя.

26

Анонимен

преди 1 месец

Тошко търси само още 100 гласа. Хахахахахаха

25

Случаен минувач

преди 1 месец

До 23А, само във война да не ни вкарват! Навремето цар Борис е отказал на Хитлер изпращане на български войници в Русия. И след смъртта му български войски не бяха пратени. Тези тука сега ако се опитат да направят такова нещо... тогава вече смятам, че всички ще скочим. Надявам се да е така, да имаме още чувство за самосъхранение.

24

Емигрант

преди 1 месец

Енигматични закони има на тази балканска територия"България"?Гласували едва 30% от всички имащи право на вот,сега ще опитват да управляват онези които едвам са минали 4%-ната бариера за влизане в НС,демек жителите на село"Кючекчиево"искат да управляват територията с дудуци и дайрета?Кой ще отгатне,наглост ли е това или алчна чалгарска същност за власт от простотия?Мутрите създадоха тази престъпна шайка от ЧАЛГАРИ за да им вият по банкети,а простолюдието ги вкара в НС да им оправят ***?Смях!

23

Зозо

преди 1 месец

Файда??? Ако ще с папата да се срещат все тая. Няма да съберат 121 гласа. Даже пишат, че искали да сменят Рая Назарян с човек на Рундю - Кеша. Че да може да го избере за служебен премиер. Ай сиктир!!!

22

Анонимен

преди 1 месец

итн е партия на мистър кеш

21

Брей,

преди 1 месец

хора не разбрахте ли, че колониятя се управлява от губернатор и става каквото каже той. Какви партии, каква демокрация бълнува стадото.

20

Анонимен

преди 1 месец

Чалгари плюс юмрук равно на заедно

19

Анонимен

преди 1 месец

тошко африкански - лакейчето на славуца квазимодото, латентият селски пееразин, на порко гаджето за кино.