144

Анонимен

преди 1 месец

Еми кво го дъфчете повече тая стара новина ,всеки си намира това което си търси .Евреите направиха всичко по силите си да обединят всички стрещу себе си ,сега да се оправят .Еи там САЩ да им пращат въоръжение -дето го няма утилизираха го =дадът ли ще останат без налично за себе си ... складовете не са безкраини ,да им пращат пари дето ги няма-похарчиха ги за Усраина,да им дадът воиска която трябва да се изтегли от друг район ,а Китаиците дебнат изотзаде .Боли ме *** да се оправят

143

Бъдещето на Израел

преди 1 месец

This Israel has no future in the Middle EastThe Gaza war may turn out to be the beginning of the end, but not for Palestine. - Израел няма бъдеще б Близкия Изток. Ивицата Газа може да се обълне в началото на края, но не за Палестина. Върхушката на Израел страда от мания за величие. Не следят новините по света - наскоро студентите в САЩ от много университети . Йелския, Масачузетския, Калифорнийския, Ню Йорксия и много други протестираха срещу терора в ивицата Газа, сплакати -"Смърт на Израел" и

142

Анонимен

преди 1 месец

Вече никой не съчувства на евреите за Холокоста. Задминаха оня с мустаките. Само отгледаните от Сорос политици си затварят очите пред израелските убийци, забравяйки за всякакви там прехвалени ценности, според които би трябвало палестинци и евреи да са равни.

141

Анонимен

преди 1 месец

Този е бил,който е отговарял за мирните преговори.Така реално няма да има преговори.НетаНаЯху се чуди как да подпали по-голяма война иначе ако няма веднага ще падне от власт и ще го съдят за корупция.

140

Анонимен

преди 1 месец

гледах австралийско военно предаване за хай тех в армията. дадоха пример с израел - тия са вкарали лицата на всички джихадисти от 7ми октомври в софтуер за лицево разпознаване и да са го свързали с наблюдателни дронове. в момента когато някой от убийците се покаже от канализацията или на прозореца на блока си - бум алахала бум. 'цивилните' жертви в газа всъщност са 4те съпруги (фабрики за джихадистчета) на терориста, с някои чавета, щото брадатия след като е избивал, се е прибрал доволен вкъщи.

139

Тц,тц

преди 1 месец

Ердоган получи ясен отговор на заявката си "Как с военна операция щял да влезе в Израел". Технологичната и военна мощ на еврейската държава показа с колко превъзхожда целия арабски свят! Ударът беше съкрушителен 1.Срещу Хамас! 2.Срещу Иран! 3.Срещу Турция! И 4.Срещу Русия! На Нея косвено беше загатнато (от Чичо Сам) какво всъщност представляват нейните последно останали приятелски страни и многополярни съюзници ..

138

Киро Валса

преди 1 месец

Русофилите много тихи станахте като видяхте какво става с вашите палестински побратими от Хамас?

137

Слава Израели!

преди 1 месец

Победа! Победа! Победа!

136

Вай вай вай

преди 1 месец

Голем скърбеж

135

Нетаняху

преди 1 месец

Няма недосегаеми за дългата ръка на Израел! Ако не щете мира, ще ви дам секира! Всичките ви лидери са в ръцете ми. Не съм заповядал, не сме ги убили. За нас евреите няма невъзможни неща. Имаме достъп до всички арабски страни. Всички сте на мушката ни, само да гъкнете. Ако ни предизвиквате, много ще си патите.

134

До 169

преди 1 месец

С такава точност може да са стреляли с F-35 пето поколение.

133

Анонимен

преди 1 месец

Арабски свят строят хотели и живеят в разврат . Няма как да защитят своите братя по религия! Мислят си,че като си затворят очите за това което извърши Израел,ще и се размине!! Няма вече истински вярващи и това го показаха с олимпиадата

132

Истината е...

преди 1 месец

Hяма прошка за теpopистите. На този преди време му бяха ликвидирали и тримата синове - също командири от Хамac

131

Анонимен

преди 1 месец

Мисля че Израел ще си го получи! Това да гърмиш на Иранска територия е равно на Война!!! Всичко Тепърва предстои мисля!!!

130

Какво следва

преди 1 месец

До Анонимен 163: Ще има и отговор на Иран. Косвеният анонс срещу евреите ще е: вие си позволихте ракетна атака срещу Иран, ние ви казахме, че отговор ще има. И така докъде?

129

Анонимен

преди 1 месец

Израел се подигра не само с Хамас ,но и с Иран! С един удар - два заека! Унищожи водача на групировката,а отделно показа че дори техния покровител не може да ги защити! Косвеният анонс към аятоласите е - Вие си позволихте ракетна атака срещу Израел,ние ви казахме, че отговор ще има!Евреите откровено заявиха ,че както ликвидираха Хания,така може да бъде ударен и иранския водач!

128

Малко за политика

преди 1 месец

Натаняху пак подложи динена *** на дядо Байдън месеци преди изборите в САЩ. На САЩ, особено на Демократическата партия, точно сега голяма война в Близкият изток изобщо не им е нужна.

127

Война може да има--

преди 1 месец

--- само ако Турция се намеси и реши да води истинска воина на живот и смърт защото ако изтърват една две атомни бомби Турция ще даде милионииии жертви само във Истанбул са поне 25 милиона ! Иначе разни там Хизбула , Иран въобще не ги броя тези са лесни за израелците .

126

анонимен келеш

преди 1 месец

*** аз като ви разправях преди няколко месеца,че този Хания Израелците скоро ше го направят на яхния вие ми се смеехте и разправяхте колко велика сила бил Иран:):):)F35 не прощава,а и при тази първобитна иранска противоракетна отбрана така се случват нещата:):):)*** палете сега по една свещ за Яхнията:):):)

125

Анонимен

преди 1 месец

Казват, че е ликвидиран с изтребител F-35. От къде ли са го купили?