77

Анонимен

преди 1 месец

оон да изключи израел пълен боикот да се изтеглят посланиците настраните

76

Путаран

преди 1 месец

Ребята, вижте сега, международното право трябва да се спазва! Обаче си има едно изключение, международното право не важи за джуджета и това ни дава право да грабим тоалетни чинии и територии. Както казвах и продължавам да казвам, ние никога не сме нападали Украйна. Айде със здраве.

75

Анонимен

преди 1 месец

"По - нагли от руснаците няма . Нападнали друга държава , анексират тееритории , но се възмущават на Израел" - Напротив, Израел са много по-нагли от руснаците. Израел постоянно нападат други държави. Откакто съществуват не са спрели да нападат други. И анексират територии на други също. Да не говорим, че евреите от десетилетия отвличат деца и изнасилват мюсюлмански жени. Дори и този ракетен удар над стадиона е направен от евреите.

74

Анонимен

преди 1 месец

По - нагли от руснаците няма . Нападнали друга държава , анексират тееритории , но се възмущават на Израел . Иначе жалко за Ливан , страхотна държава , но с приятяването на т.нар палестинци си докараха гражданска война и от тогава има постоянни размирици . Не случайно никоя арабска държава не приютява иначе любимите на всички палестинци.

73

Ббб

преди 1 месец

Онова дърво, синчето по бнт, дето викаше че само Путин не спазвал олимпийското примирие..

72

Анонимен

преди 1 месец

Голанските възвишения нали не са в Израел?

71

Анонимен

преди 1 месец

Много ясно, че игрището го бомбардира Израел. Защото искат война с Ливан. Има ли някой да мисли обратното.

70

Анонимен

преди 1 месец

Само идииoт би застанал на страната на Израел.

69

Анонимен

преди 1 месец

"Само Израел стои на пътя на арабското цунами, което ще залее Европа" - Европа граничи с ислямския свят и с мюсюлмански държави, а не с Израел, ако не си забелязал. :))) Вземи погледни картата на света. Добре, че не граничим с Израел, иначе щяха да ни бомбардират и изнасилват евреите и да говорят, че едва ли не ние българите ги бомбардираме и изнасилваме.

68

Popa ot razgrad

преди 1 месец

"Грубо нарушение на международното право, настояха от Москва"... винаги съм обожавал руския хумор...няма равен на себе си...

67

Анонимен

преди 1 месец

изчисти планета Земя от еврейска напаст итогава света ще е рай за Човечеството

66

Фют

преди 1 месец

До 76....Това ли имаш предвид :))) "Тази нощ дрон унищожи купчина противотанкови мини ТМ-62. Ударът доведе до огромна експлозия.Унищожаването на мините е заснето на видео. Ударът е дело на военни от 110-та механизирана бригада от Въоръжените сили на Украйна."

65

Анонимен

преди 1 месец

Само Израел стои на пътя на арабското цунами, което ще залее Европа и европейската цивилизация каквато я познаваме. Човечеството като цяло Е В РЕГРЕС.

64

Анонимен

преди 1 месец

Русия говори за международно право???? хахахахахахахахаха

63

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 78 Ей заради такива криви чембери като теб за които бялото е черно и черното е бяло никога няма да има мир в Близкия изток. Слугувайте на дъртите мошеници от Русия и Иран дето ви впрягат като *** и чакайте да победите Израел.

62

Анонимен

преди 1 месец

Мръcниците от Русия говорят за международно право. Боже слез и си прибери вересиите.

61

Пълна с говна кенеф

преди 1 месец

Турски! Разбира се, че е вашата родина, в Турция хора не живеят отдавна!

60

Турция нашата родина

преди 1 месец

75 И за другите важи същото

59

Анонимен

преди 1 месец

"тази нощ ВКС РФ нанесе мащабен удар" - ВКС РФ задейства стратегическата авиация и МиГ-31, носители на "Кинжал"-и. Мощни взривове в Борисполь, Бровари, Киев.

58

Анонимен

преди 1 месец

Израел удари Бейрут, a тази нощ ВКС РФ нанесе мащабен удар по Киев. Десетки взривове.