18

Анонимен

преди 1 месец

цАРСКИ ТЕ ЛАКЕИ ДОКОГА ЩЕ НИ БЪДАТ НАВИРАНИ В ЧРЕЗ ОЛИГАРХОМЕДИИТЕ.

17

До Професионалист

преди 1 месец

Не пр0ст0 не се допускат, самите нормални хора бягат, като чуят за политика, защото знаят, че ще бъдат наймалкото употребени от алчни и безкруполни типове.

16

По български

преди 1 месец

Не го познавам и не му вярвам и на тези преди него и на тези след него!

15

Сатанист

преди 1 месец

Цял живот мразя Бог затова че съм българин.Не за нещо друго.

14

Знаете ли какво

преди 1 месец

Не ми пука вече за България!Заминавам си в Гърция или в някоя друга европейска държава и оправяйте се как можете в БеГе мутро ченгесарския ДС Ке н еф!

13

Професионалист

преди 1 месец

Професионалисти и почтени хора не се допускат до БеГе политиката. Престъпната държава ги прогонва!Ега гори България да се запали от 4тирите краища и да си е бе пи4катамайнита.Тая Д1ржава!

12

такива

преди 1 месец

няма ,няма и да има . Всичко е пари ,приятелю и жажда за власт.

11

Анонимен

преди 1 месец

Всичко опира до това колко са съпротивителните сили на стадото!

10

Българ

преди 1 месец

Ама още 35 години ли ше ви чакаме или?

9

Анонимен

преди 1 месец

Дърт с.ъсел и пенция влачи и заплата влачи :)))

8

Анонимен

преди 1 месец

Спомням си една сцена от филма "Капитан Петко войвода". Действието се развиваше в една кръчма, няколко години след освобождението от турско, Войводата и един негов стар боен другар, седнали на маса, пийваха ракийка и обсъждаха политиката на България. Вече почерпени доволно, старият четник каза нещо от рода на: "Какво се оказа, войводо, че днешните управници са по-лоши от от османските!". На което Капитанът отвърна: "Всичко опира до човека, братко, до личните му качества, до морала му!". Това е.

7

Анонимен

преди 1 месец

Още преди малко повече от двайсетина години, когато го видях за пръв път по телевизията, този човек ми направи силно положително впечатление. Приятно ми е да го слушам - разумен човек. Има какво да научиш от него. Съжалявам, че се оттегли от политиката. За нас лошо, за него хубаво. В сегашния парламент тази класа липсва. Сега там има странни хора, сякаш там случайно попаднали, със съмнително образование, с празни CV-та, които хора дори не могат да се изразяват на родния си език.

6

Анонимен

преди 1 месец

Професионалисти с почтеност и морал. От Марс ли да ги изпишем?

5

Анонимен

преди 1 месец

на територията кочччина има само лош човешки мат'рял, шведски махали, мутри без човешки облик и политици без морал до ушите в корупция. Това е клооаката на света! Направете услуга на децата ви, бягайте и не поглеждайте назад!

4

Анонимен

преди 1 месец

При толкова реформи, резултатът вече е на лице.

3

Анонимен

преди 1 месец

Нали , особебно такива които така да ни оправят за 800 дни че чак да свърши вазелина в Аптеките...

2

Анонимен

преди 1 месец

Професор Панайотов, един добър български държавник. Колко го упреквахме, а не знаехме че ще ни управляват след него изключително глупави хора без образование и без никаква чест и достойнство. Бъдете здрав, професор Панайотов!

1

Гaля

преди 1 месец

Ho npegu вcuчko ca нyжнu kapuepucтu, cъrлacyвaщu c nocoлcтвoтo!