37

Точно така

преди 1 месец

А какво става, когато по- малко от 5% от народа иде да гласува? Трябва ли да стигнем до 1 подаден глас - 1 депутат за да земе накрая да мине чистката да разкара всичките сегашни мършопитеци и да направи място за може би някой честен и с национална гордост.

36

Анонимен

преди 1 месец

Точно обратното, тази процентна бариера не трябва да,с има, за да може да се променя статуквото.

35

Поли

преди 1 месец

5% за този наплив от елементарни,шарлатани ,нагли случайници са малко 10%трябва да в границата

34

Анонимен

преди 1 месец

"...."Възраждане" се оказва една от най-безсмислените партии последните години....." Напротив, напротив оказа се единствената смислена партия в последните години! И не, прагът трябва дори да бъде свален, в противен случай ще виждаме все едни и същи хора за векове. Има нужда от нови лица.

33

Всички в БЕЛЕНЕ

преди 1 месец

ДО 100 години затвор за участници в организираната ликвидация на БЪлгарския народ вкл представители на нарочно създадени доказано престъпни групи рекалмирани като партии ДПС,СДС,ГЕРБ,БСП,ПП,ДБ вижте им досиетата поименно.ЗА особенно нагли престъпници вкл Борисов и Ахмед Доган до 300 000 години затвор ...

32

Питам

преди 1 месец

А защо г-н Професорът не иска мажоритарен избор, защо трябва да избираме от разбойническа гмеж с различни абревиатури, защо се търси в блатото решение? Българските граждани не са гламави и не е нужно да се вкарват в западната матрица за промиване на мозъци. Изборът на политики не е на дневен ред. Предлагат ни се шепа гьонcypaти в различни партийни конфигурации за избор, което не е нормално и демократично.

31

.....

преди 1 месец

Вгъ зраждане е създадена с цел разединение на българите и спъване на България в нейното развитие за да останем в контрола на другарите от ДС които работят за руските интереси .. целта на Костя от варнеската махала е да спъва България в нейното развитие и да всява омраза между българите ( а той самия не е българин )

30

Ставате нагли

преди 1 месец

Направо да забранят всички останали партии освен ГиРБ.

29

20%

преди 1 месец

Минимален праг за влизане в парламента 2 партии само и да ми пушат курац

28

дедо ви

преди 1 месец

най добре да минем на 7% за да истръскаме разни туристи и случайниците от парламента

27

Анонимен

преди 1 месец

5% oт 30% гласували са 1,5% на практика. Иначе баце и Шиши с по 200 фирми дето са крали при тях, не е проблем да им напазаруват избиратели и при ниска избирателна активност пак да са първи. Истината е, че повечето нормални и свестни хора заминаха в чужбина и никой няма намерение да се връща, особено в политиката. Тук стана рай за мошеници и далавераджии. Затова и държавата запада.

26

Хахахах

преди 1 месец

Разликата в прага за парламента между 4% и 5% е в гр аниците на статистическата грешка! Този професор има доста голем математически дефицит!!

25

Анонимен

преди 1 месец

Защо не работи рейтинга?

24

Анонимен

преди 1 месец

Ами Костя е пълно огледало на възхода на Хинки. Всички други толкова не са ставали, че хората да се спрат на такъв като него. Помниш, че давахме доверие на ИТН, на шарлатани, на фараони и ченгета..., на кого ли още не! До такава стрпен хората са обезверени, че ако имаше граждани, можеше да стане гражданска война. А то само селяни и ***.

23

Анонимен

преди 1 месец

Проф. Магарин Русев :)))

22

Хюго капет

преди 1 месец

А може и 24% бариера, така ще има супер стабилно банкянско правителство. Аман от умствен дифицит

21

Архимандрит-агент

преди 1 месец

Този Русев, интервюираният, да не би да е агент на Костадинов? С тази "одухотворена" физиономия, приказките му срещу "Възраждане" имат обратен ефект.

20

Анонимен

преди 1 месец

Да се вдигне бариерата за легитимност на изборите на 50%+1. Например: ББ и ДП са напазарували 20% от избирателите, но.... избирателната активност била 30%. Край- Нови избори! Само така ще се пречистим от тази помия!!

19

Анонимен

преди 1 месец

Бариерата за влизане в Парламента трябва да е най-малко 10%! И то веднага!

18

Анонимен

преди 1 месец

До 20. Така ще ошушкаме още повече купувачите на изборите!