158

ЪхЪ

преди 1 месец

На Украйна ли, или на Европа? Пък и нагли!

157

СТОП ВОЙНА

преди 1 месец

НАркомани от САЩ удариха жестоко ЛИБИЯ<ЙЕМЕН<СИРИЯ И УКРАЙНА с нагло престъпни диверисонно терористични манипулации.През 2012 Украйна бе най проспериращата република В ЕВРОПА. ПРез 2014 ОКУПИРАХА УКРАЙНА с пси активни генератори..НАредиха жесток военен терор срещу Источна Украйна.. Убиха зверски десетки хиляди вкл много изгорени живи./вижте окупация на Украйна 2014 - 2024..През януари 2022 показаха видео репортажи от заседание на "Путин " В москва ПАтрушев получил заповед от САЩ

156

Анонимен

преди 1 месец

ние работим за американския крах, току-що посъветвах руснаците за изпреварващи ядрени удари по ню йорк.

155

Шоп

преди 1 месец

До руския крах: Това за зеленото диктаторче ли става дума?

154

Истината

преди 1 месец

На вас не струва нищо,струва на глупавите ви донори. Които са в паника заради задаващата се огромна загуба за тях. Щото Украйна и да оцелее няма как да плати.

153

руския крах

преди 1 месец

Подобно на Северна Корея, диктаторчето ще изцеди силите на руснаците за своите болни амбиции, но те си го заслужават, заслужават и името крепостни, защото нямат думата, нямат свобода и не се борят срещу дребното джудже, което ги праща с телата си да наторяват украинските земи.

152

мхм

преди 1 месец

А колко украински живота на ден струва, докато Зеленски и тайфа заделят трохички и залчета от Европейските и Американски помощи за лично ползване за "черни дни"? Надзирават унищожението на собствения си народ в името на чичко паричко и чичо Сам.

151

сусо

преди 1 месец

Айде стига вече! Сядайте за преговори, но май и за това не ставате!

150

блатото Рашистан

преди 1 месец

Като гледам "силата" и "мощта" на прехвалената руска армия си викам, добре че дъртите гущери от КПСС не ни впрегнаха да се бием с НАТО, преди 40-50 години. Със сигурност щяха да ни избият барабар с "непобедимата" руска армия.

149

Анонимен

преди 1 месец

до ....Да дават и повече, откакто навлязоха до средата на Украйна. С черните чували събират труповете на загиналите украинци, а те не са малко. Украйна не праща чували, обречени хора!

148

Анонимен

преди 1 месец

Въобще не ви жалим,трябваше да приемете мира когато ви беше поднесен на тепсия 2 пъти,междувпрочем тогава Путин ви съжали и ви предложи много изгодни условия=защото искаше час по скоро да прекрати тая братоубииствена воина,сега когато има толкова пролята кръв едва ли вече ще може да ви предложи друго освен безусловна капитулация.Реално вече и тои не може да спре воината на тоя етап

147

Анонимен

преди 1 месец

С такава мощна икономика като украинската тези пари са жълти стоъинки. Едва ли друга държава бинсе справила по-добре без никаква помощ отвън. Зеленски е велик пълководец индържавник щом продължава да разбива руското сборище и да навлиза навътре към Москва... Така де! Ееех, мечти!!!

146

ceci_

преди 1 месец

Голям праз, ЕС ще развърже кесията, е БГ да даде 2-3млрд, колко му е

145

Батко Зеленския

преди 1 месец

Давайте братушки,всички тук сме с вас.Който е на обратното мнение е промит жъл.то.па.ве.тни.к клечащ за центовеи скимтящ като бандерите.

144

Слава на Украйна!

преди 1 месец

Зеленски на танка пред Кремъл. - Къде е Путин? - Заключил се е в бункера, не отваря!Зеленски се провиква: - Излез страхливецо, предай се без бой!Тогава Зеленски се събужда и гледа - целият в пот, а краката му отвити!

143

Ссср

преди 1 месец

Капитулирайте веднага и няма да се харчите повече.

142

У крайна щи победи

преди 1 месец

Зеленски е най-великия пълководец в историята, а не дилетант като император Наполеон и Хитлер - обединителя на ЕС преди години. Те не можаха да победят Русия, защото не могат да стъпят на малкия пръст на император Зеленски. Той скоро ще е пред Москва - или зад, някъде в Сибир.

141

Стар виц

преди 1 месец

Стар виц - Ето оригинала:Съпругата на Зеленски го буди посред нощ:- Ставай Володимир. Путин те търси, за да говорите. Украинският президент се надига и сънено пита:- На кой телефон? - Какъв телефон? Той е на вратата!

140

Путин ви намигна

преди 1 месец

Немате пари, действайте!

139

Мара

преди 1 месец

Финансовият министър Сергий Марченко нещо се е объркал защото войната я плащаме ние. Ако ли пък много се е притеснил, да спират военните действия. Не разбраха ли, че няма да стане на тяхната.