29

Право на мнение!

преди 1 месец

Никога не съм виждал гражданско общество, което е толкова сляпо и глухо като нашето!!!!! Ако отидат поне 50% българи да гласуват, България ще се оправи!!!!...и такива недоразумения като ИТН и Величие няма да имат място в Парламента!

28

Анонимен

преди 1 месец

НЕКА НАШИТЕ ИЗБОРИ БЪДАТ СЛЕД АМЕРИКАНСКИТЕ ЗА ДА ВИДИМ НАКЪДЕ ЩЕ ЗАДУХА ВЯТЪРА

27

Анонимен

преди 1 месец

НА ТИЯ МОМЧЕТА ОТ ИТН КОГАТО ХОРАТА ИМ ГАСУВАХА ДОВЕРИЕ ТЕ СЕ СКРИХА В МИША ДУПКА ,СЕГА ПРАВИТЕЛСТВО ИСКАЛИ ДА ПРАВЯТ ТАЯ НЕМА ДА СТАНЕ

26

Fena

преди 1 месец

Колко е жалък Тошко Йорданов с тези идеи за "професионално" правителство. Един "професионалист" дойде от ИТН в правителството на Кирчо и Кокорчо и газа увеличи 3,5 пъти цената си. Плюс една загубена съдебна битка с Газпром. Да си правят скечовете и да не си и помислят, че разбират от нещо друго!

25

Анонимен

преди 1 месец

Интересна среща на аутсаидерите- безработни след 4 месеца

24

Анонимен

преди 1 месец

Някой да пресметне какъв легитимитет имат тези. При ниска избирателната активност, последните така наречени партии, ще правят правителство?! Ужас! Радев и променкаджиите съсипаха тази държава, само за 3 години.

23

Анонимен

преди 1 месец

Ха,а,ха, събрал се политическиятотпадък, от опашката на края, да търси допирни точки? Фарс! И кой плаща този цирк?

22

дон манафус

преди 1 месец

наведете се аз ше ви намеря точките

21

Абе

преди 1 месец

То тая е ялова работа, ами да видим дали ще се събере мнозинство за бутане на Бацевата к****а Назарян и създаване на нова възможност за служебен премиер.

20

Идеалист

преди 1 месец

Гледайте да докарате българските избори след 4 ноември, че ще гледаме срамни политически салтоморталета! Другото е чалга! Помнете, че само Баце има снимка с Тъмп до камината!

19

Анонимен

преди 1 месец

ХАХАХА ААХАХАХАФАФАХА

18

Анонимен

преди 1 месец

Да имаш допирни точки с Никито Марков , владетеля на петото поколение технологии , бомбаровача с атомни разкрития още първия ден в Парламента , овъртеното словоизлиание , прикриващо отявлени измами , си е гарантирана екзотика . Бая хора потърсихме такива допирни точки , след което се оказахме брутално измамени .

17

позор!

преди 1 месец

Помните ли колко важни бяха чалгарите на Сакатия от Учиндол?! Не зачитаха ничие мнение, всеки, неодволен с поритиката им на слугинаж към Зеления чорап, разбирай - на слугинаж към кремълския масов убиец, бяха обиждани с мръсни и цинични думи, заливани с кофи помия от сарайската клоака! Особено просташки беше езикът на шимпанзето Тошко Африкански към лидерите на ПП! Да, ама сега омекнали като печен праз и паднали толкова ниско, та да се кланят на изхвърлени отпадъци от други партии!

16

Анонимен

преди 1 месец

Допирните точки са в шоуто,по време на вечерите на Северозапада!

15

Помнещ

преди 1 месец

Тоше.Дсдохме ви възможност със солидна подкрепа,на нормално избори! Вие със Слави,не направите НИЩО! Сега Бегайте далеч от Нас Избирателите!! ***!! Връщайте мандата ,тоест " мотайте" го още,та изборите да са след септември!!!-:)

14

Емигрант

преди 1 месец

Тези чалга папуаси защо употребяват думата "ПОЛИТИКИ" постоянно в изказите си, знаят ли какво означава или защото "днес" тя е МОДЕРНА ? В момента България ГОРИ в истинският смисъл на думата, имат ли някакви идеи тези Бг- кавали как да се справи държавата с това БЕДСТВИЕ, защото вижда се от КОСМОСА това правителство на Главанака и измисленяка Калин Стоянов са неадекватно ДУО което няма хал-хабер какви мерки трябва да вземе и срещу какво и КОГО ?

13

Анонимен

преди 1 месец

Вие когато бяхте първи нищо не напрвихте, а сега сте се закачили като *** на буца. Трябва ви торен бръмбар да ви побутне.

12

Зозо

преди 1 месец

Хахааааааа, сега по ТВ. Дебелият подполковник ще подкрепи ИТН :)))))))))))) +6 гласа. И Тошо има 16..... Станаха 22. Още 100 трябват :)))))))))) Резил пълен.

11

Анонимен

преди 1 месец

Търсим нещо сухо на аванта :)))

10

баба мара

преди 1 месец

не търсете нищо и не губете време връщаите мандата нови избори наесен с песени ако пак не стане отиваме на пролет