21

Дълъг процес

преди 1 месец

Е и 13 годишното ни заробване и обедняване благодарение на Радев гарантирано с половин милион долара дневно за турската държава. За такива договори в Румъния щеше вече да е в затвора....а в България,го тачат и избират. Как после да не си съгласен с тезата,че всеки народ си заслужава съдбата.

20

Анонимен

преди 1 месец

Ало еколозите , когато изригна Вулкана в Исландия за три месеца опуши Европа толкова колкото икономиката и за десет години го прави .. Та питането е кога ще сложите на Вулкана Филтър за Финни прахови частици , ало учителката по Руски език -Фандъкова нещо да се изкажеш по въпроса ? Защо премълчвате че въглеродният двуокис в Атмосверата е 0.04 % и за какъв *** искате да го занулите ... Нещо да споделите за голямата измама квоти за въглероден двуокис за Енергетиката и как успяхте със тази измама

19

Анонимен

преди 1 месец

Локуми да разтягаш си на първо място,защото за друго не ставаш

18

Анонимен

преди 1 месец

Радев и еколог ли стана?

17

Карачанаков

преди 1 месец

Какво ти разбира мозъчето от климат то знае само равнис ,мирно и да ти вдига...... юмручето.

16

Анонимен

преди 1 месец

Ушатия и от климат ли почна да разбира ? ,,Експертен,, президент :))) Държавата на експертите е последна по всичко и във всички класации . Е нищууу важното е че сме с експерти . А ко стана с Ф16 ките господин главнокомандващ експерт ? Тя войната *** свърши а ние още няма да сме ги получили .

15

ХРАНИМ 500 ДЕЛЕГАТИ

преди 1 месец

ПОКРАЙ КОИТО СИГУРНО ИМА И 2 000 БЪЛГАРИ

14

Анонимен

преди 1 месец

ТОЯ СЕРИОЗНА НАМАЗА ФИЛИЯТА! КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ НЯМА. ИМА КЛИМАТИЧНИ ИЗМАМИ!??

13

Анонимен

преди 1 месец

Нерешим. С климатичните промени не можете да се справите, а можете да се адаптирате към тях.

12

Анонимен

преди 1 месец

Рундю климатика :)))

11

Факт

преди 1 месец

IPCC на практика нищо не прави. Една обиколка във всеки голям Български град ще устотови: замяна на някогашния селско стопански пояс и пасищата с асфалтирани и бетонирани складови и производствени помещения, саморазрушаване на някогашната промищлена инфраструктура в чертите на града, промяна на вида на строителство и градската среда от зелена към бетонова джунгла с големи открити бетонни и асфалтови площи. Това променя микроклимата навсякъде и е същността на т.н. климатични промени!

10

Питанката

преди 1 месец

Кой пише тези дълги кухи речи на Радев, които не е в състояние да ги разбере? Лидерство? Дългосрочно? Климатични промени? Той разбира само от Климактериум, Копринка, Корупция и пиши К..р и да бягаме...От военно дело може и да разбира, но той така и не разбра, че България е в НАТО, а не във Варшавския договор!

9

До Зозо

преди 1 месец

Това не влиза в работата на украинските копейки

8

Зозо

преди 1 месец

А България кога ще започне да добива собственият си газ в Северозапада. Има запас за 150 години.

7

баба мара

преди 1 месец

дпс изсече горите на българия на мястото на изгорелите сега да се садятударно нови дървета сега какво е по ложението с водата в яовирите трябва да сепести водата защото ще се превърнем в пустиня климатичните промени деистватмного бързо

6

Анонимен

преди 1 месец

Обяснявам на зеления чорап: Климатичните промени са естествено явление. Времето ще е по-топло десетина години, после пак ще се промени. Тия дето ви дърпак конците го знаят и затова бързат да наложат тотален контрол върху живота на хората преди да се е променило. Ако успеят, като настъпи неизбежната промяна ще кажат ето, мерките работят и трябва да продължавате да живеете така, въпреки че не ви харесва.

5

И ОЩЕ НЕЩО

преди 1 месец

СПИРАНЕ СТРОИТЕЛСТВОТО НА НОВИ ХОТЕЛИ И ПАЛАТИ ОТ ОЛИГАРСИТЕ

4

Колю

преди 1 месец

Климатичните промени ще тръгнат тъкмо в обратната посока когато Европа започне да си добива сама ресурсите. То си има и нова политика защото стана ясно, че Русия не е точно колония като Африка. Но познайте кой ще е колония вътре в Европа - най-бедните и послушни държави. Ще ни направят миньорската област на Европа. Не вярвате? Погледнете какви са плановете за сондаж из България. И как шепа местни хора се борят срещу продажните местни управници. Скоро мина и край твоята вила. Дреми си българино!

3

Зозо

преди 1 месец

Рундю - Кеша е празнодумец с принципи. Основен принцип му е "Г*З път да види". Безцелни, скъпи пътувания в чужбина.

2

И ЧЕВЪРТАТА МЯРКА

преди 1 месец

НИКОЕ СЕМЕЙСТВО ДА НЕ ПРИТЕЖАВА ПОВЕЧЕ ОТ ТРИ ПОКРИТИ ИМОТА