13

Просветен илюминат

преди 1 месец

Енергията следва вниманието. Това показва и ограмотява начина по който като търсите нещо как в Интернет започва да излиза повече информация за това какво търсите ибви интересува.Живеем в един перфектен виртуален свят,благодарение на подсъзнанието ние следваме Матрицата,модела,характера на нашите предци три поколения назад и точно това е Матрицата. Системата и Матрицата са две различни неща.

12

Анонимен

преди 1 месец

Под емоционална интелигентност (ЕИ) се разбира способността или умението да се възприемат, оценяват и управляват собствените емоции, да се разграничават различните емоции и да се назовават и определят правилно, както и да се използва емоционалната информация, за да бъдат ръководени чрез това мисленето и поведението С ДРУГИ думи, следва да виждаме по-малко хилещи се физиономии на политолози /например/, когато ни говорят за политическа криза, нали? Да, ама не!

11

Анонимен

преди 1 месец

То още няма изкуствен интелект вие вече ера му намерихте.

10

Анонимен

преди 1 месец

"Колкото повече неща в творчески план правите в свободното си време, толкова емоционалната ви интелигентност е по-висока." - Познавам художник, свирещ на 4 инструмента .. Но и доооста краен фашист с милиони. За някой неша е много отворен. Но за други ... Малииии :D ... Сигурно ем полу-еюционално-интелигентен.

9

Анонимен

преди 1 месец

До 7 - Ооо, якоооо...

8

до 7

преди 1 месец

То може ве, ама ако я хакнат и я направят на азис, какво ще правиш?

7

Sexy AI

преди 1 месец

Дали ще може да си правим и изкуствена жена така? ИИ жена по твой критерии и тертип. Това ще е велико нещо. Се,кса и разговорите с нея ще са просто топ.

6

Анонимен

преди 1 месец

Тази статия може да важи и за България, но трябва да се промени мисленето.

5

сюргюн

преди 1 месец

Давайте кинти и ще има емоционална Ентелигентност, веднага по 3000 евро безусловен базов доход

4

Анонимен

преди 1 месец

До 2 - Тази статия може да важи, единствено за Франция и Калифорния ...

3

Анонимен

преди 1 месец

Да обясня накратко кога емоционалната ви интелигентност е на високо ниво. Например вие работите като обикновен работник някъде, но в същото време пеете в свободното си време, четете книги, рисувате, правите пиески, пишете, съчинявате стихове, композирате, учите езици, гледате съдържание в интернет на чужди езици. Колкото повече неща в творчески план правите в свободното си време, толкова емоционалната ви интелигентност е по-висока. Ако само ядете, пиете и ходите по нужда, това значи че е ниска.

2

Анонимен

преди 1 месец

В България хората даже не знаят какво значи това "емоционална интелигентност". Работодателите в България няма как да ценят емоционалната интелигентност на хората, защото при самите тях (работодателите) нивото на емоционалната интелигентност е много ниско. В България е пълно с глупост, завист, злоба, бездарие, връзкарство. Каква емоционална интелигентност? Тази статия може да важи единствено за чужбина. Там се гледа сериозно на емоционалната интелигентност. В България въобще никой не се интересув

1

Анонимен

преди 1 месец

Тованпонятие го измислиха съшите, които започнаха да ни казват, че трансексуалността ме е извращение, че няма нормлано и че съществуват неща, като "относителна моралност", а чест и достойнство са архаични призумици на "хората от бронзовата ера".