22

Анонимен

преди 1 месец

Ако стане глобален срив с интернет ще има самоубийства! Ей тогава вече ще ни трябват психолози...

21

този дигитален свят

преди 1 месец

е крайно неустойчив - при всеки срив на нещо има пищене по медиите из цялото Земно кълбо, ако забелязвате. Последно беше за crowdstrike - пищене и драма до небесата. Като стане някакъв глобален срив с интернет драмата ще е епична!

20

Анонимен

преди 1 месец

Скоро ще виете от глад бачкатори!

19

Анонимен

преди 1 месец

До 3 - Тя малината е толкова скъпа и нерентабилна, че дори и да ги имаш парите, по-добре да си купиш още 500 дка лозя и да дадеш на хора е "по-прости" машини, да ги работят.

18

Анонимен

преди 1 месец

"Пишеш този коментар, търсиш нещо в интернет- ИИ те следи" .. У .. Уааа.. Аааа малее .. Паникааа малее помооощ уааа ко става тука лелеееее... Хахахах скрий св ве мишкар :)

17

Анонимен

преди 1 месец

Онзи ден си купих записвачка. Изискват, да държим архивите на твърд носител. И гледам - програматя за записване, вече имала вграден ИИ! Брех! Щото съм приятеш с един от хоратя, дето я продава, попитах какъв е тоя ИИ, двто подобрил "работата им", а то кво се оказа, тренирали модел, на техния алгоритъм, за да прави същото, като техния алгоритъм. Имал малко проблеми, затова не го пускали все оше, но го пишат в рекламните материали. Уау ... Ок.

16

Sexy AI

преди 1 месец

Дали ще може да си правим и изкуствена жена така? ИИ жена по твой критерии и тертип. Това ще е велико нещо. Се,кса и разговорите с нея ще са просто топ.

15

до до 10

преди 1 месец

Хич е не ме интересува кой ме следи. А всъщност Интернет най-вече за това е пуснат за масова употреба на хората - да ни наблюдават мисленето. НО "и така нататък" няма, защото няма инфраструктурата за това :) И ПАК КАЗВАМ - който иска автономни ферми и супермаркети ще иска и ИИ секс :))

14

до до 10

преди 1 месец

Хич е не ме интересува кой ме следи. А всъщност Интернет най-вече за това пуснат за масова употреба на хората. НО "и така нататък" няма, защо няма инфраструктурата за това :) И ПАК КАЗВАМ - който иска автономни ферми и супермаркети ще иска и ИИ секс :))

13

Анонимен

преди 1 месец

Споко Бог ще оправи ИИ

12

Анонимен

преди 1 месец

ИИ ДА ВЪРВИ ПО ДЯВОЛИТЕ

11

Анонимен

преди 1 месец

Веднага се вижда че буквално навсякъде в ЕС работи ИИ. Като се започне от проспериращите икономики съвсем незатънали в дългове мине се през семейно планиране,екология и абсолютното справяне на проблемът с африканските и арабските клошари идващи на социални помощи навсякъде контролът на ИИ е железен.Добре че е ИИ за да врътне земята и галактиката като цяло.

10

Анонимен

преди 1 месец

"аз с ИИ секс не мисля да правя" - който иска автономни ферми и супермаркети ще иска и ИИ секс :)) Само гледайте!

9

до 10

преди 1 месец

Смешният си ти, че нямаш ни най-малка представа, че ИИ е навсякъде около теб. Пишеш този коментар, търсиш нещо в интернет- ИИ те следи. И така нататък. Ама на wannabe интелектуалец няма как да го обясним ;)

8

qweq

преди 1 месец

Тука уаннаби лакеи гледам активно се плюнчат винаги при всяка такава статия тип ИИ това ИИ онова...Който иска да си ползва ИИ. но да не се натрапва на тези, които не искат. Не може като изпър.дят нещо няколкото уж милиардери, (а според мен просто лица на няколко богати фамилии) и хората по целият свят да им ходят по свирката... Мили ми уанна би лакеи, не с пънете, смешни сте.

7

Анонимен

преди 1 месец

Само най-древната професия няма да засегне.. аз с ИИ секс не мисля да правя..

6

Анонимен

преди 1 месец

ИИ ще засегне всички професии и хора.

5

Анонимен

преди 1 месец

Може ли да предскава числата от тотото

4

THE BEST

преди 1 месец

ИИ навлиза, а ПП - излиза ......

3

Х

преди 1 месец

до 1 може ама нямаш парите да си позволиш машината. :D