87

СмирениВярваме

преди 1 месец

Нимойте га Юркел га гневихте, шо че земе да си признае пред Нотариус, че у Хвъркадкиьо Уни е бил едва 2 години метач и *** на Парапетки от триъгълното окосмяване през Голямата печатна буква О (Оадник) до къде дупките за УшнатакалСополите и ПушаческитеОдхрачнячки, та да се пукнеме от яд че текоф хибриденбиораст се промъкна до най високите административни постове у Държавата наша. И накрая: Кирил Петкоф няма нищо общо с клюкарски описаната мацка

86

Анонимен

преди 1 месец

Такива били ПП-БД, онакива били, а искат да управляват с тях! Хай, сиктир, управлявайте хуб авите сами! Ама се видяхте, че нищо не можете да направите, дори ,че купихте изборите! Хай, сиктир, на нови избори!

85

Анонимен

преди 1 месец

ДО 87 ПО ГОЛЯМА МАФИЯ ОТ ШАРЛАТАНИТЕ НЕЗНАМ ДА ИМА ШАЙКАТА ШАРЛАТАНИ И ЗАКОНИ КОНСТИТУЦИЯ СПАЗВАНЕ ХАХАХАХАХА87

84

Анонимен

преди 1 месец

Киро - песимист? Това да не е някаква нова смешка? Той за това ли се хили за щяло и не щяло защото е песимист?

83

ОПИТЪТ УЧИ

преди 1 месец

НИКОГА НЕ ЗНАЕШ ДОКАТО НЕ ОПИТАШ И НЕ ТИ СЕ НАЛАГА ДА МИНАВАШ В УСЛОВНО НАКЛОНЕНИЕ!!!...

82

Анонимен

преди 1 месец

Просто Киро премиер - Лена мустака вицепремиер :)))

81

Мдааа

преди 1 месец

ИТН са просто палячовци.

80

Инфантилна

преди 1 месец

Беше инфантилно от страна на ПП/ДБ да очакваш заедно с мафията ГЕРБ да правиш закони за борба срещу мафията ГЕРБ+ДПС!

79

Всяка жаба ...

преди 1 месец

Всяка жаба да си знае гьола! Всеки да се занимава с това, което разбира! Слави да си гледа Чалгата и да остави истинските политици и компетентни служители да си вършат работата.

78

Асен Лъжлиев

преди 1 месец

В този парламент нямало проевропейско антикорупционно мнозинство, за да има в следващия парламент с ГЕРБ и ДПС.

77

Мария

преди 1 месец

Е то много трудно да се разбере,че нищо няма да стане. Дългия и търикатите му си правят предизборна кампания.Колко са отговорни?! Я когато спечелиха изборите бегаха от страх.С,*т*р*а*х*Л*и*в*ц*и ама нагли.Представяте ли си да е влязат в следващия Парламент,каква трагедия ще е за тях.Я хубаво си помислете

76

Цитат

преди 1 месец

"Целият замисъл около Слави Трифонов е деструктивен за българската политическа система. Слави е човек, който не от днес и от вчера е използван за политически цели. Орлин Алексиев, Доган и Пеевски го използват за торпилиране на цялата политическа система, разчистване на терена и попълване с невежи и неосведомени хора. Той работи като съюзник с ГЕРБ и ДПС. Т.Д.

75

Ирония

преди 1 месец

Партия "Оркестъра на Слафчо" щяла да прави Правителство с химна "Седем-осем и ще си паднала, седем-осем и ще си легнала, седем-осем лягай и брой си сама..." Пълна простащина...клета майка България ...ИТН оскверниха Парламента и го превърнаха в гнусно вулгарно Шоу!

74

Леманс

преди 1 месец

Щото "лидерите" си нямат доверие един на друг. Все едно ако Баце каже нещо, трябва да му вярваш, че ще го направи, след като те е излъгал 10 пъти в миналото.Затова подходът на ППДБ беше интересен - окей, нямаме си доверие едни към други, но дайте да гласуваме реформите, с които уж всички сме съгласни и оставяме служебния кабинет да ги въведе. Така ще се създаде някакво доверие, което да доведе до някаква сглобка. И какво стана - нищо. Просто никой не му пука от политики, освен ППДБ.

73

Хахаха

преди 1 месец

ИТН са в скута агент Сава. Него ще предложат за премиер.

72

Матряла

преди 1 месец

Не е луд този който яде баницата,луд е този който му я дава.Мат`ряла онзи 80% така решава с гласуването си или с не гласуването си.Самия факт,че тези безгръбначни биологични единици шебек-чалгари са в НС,както и онези от величие,копейките всъщност изброените са слуги на мафията БКП-ГЕРБ,БКП-ДПС-прасчо,БКП-ДПС-сарай е видно,че онзи комунист е прав за 80% като ги определя като ***.За съжаление това е положението.Материала,материала.

71

Анонимен

преди 1 месец

еххх,и парапети няма..

70

Анонимен

преди 1 месец

Киро си е нескончаем оптимист , " оптимист " спрямо закони , " оптимист " спрямо кеш , " оптимист " спрямо " парапети " , особено на Конституцията гледа оптимистично , че може да не е съвсем Конституция , а може да я подминава като пътен знак с 150 , а това в което участва със 150 за партийно мероприятие е нищо и какво тук значи някакъв си човешки живот пред такива негови значими ангажименти , абе въобще си е малко луд , възможно и под въздействие на медикаменти .

69

Анонимен

преди 1 месец

КИРООООО АЛА БАЛА СВЪРШИ ОТТИЧАТЕ В КАНАЛА

68

Анонимен

преди 1 месец

ШАРЛАТАНИТЕСА ПРИ ЧАЛГАРИТЕ ЛЪЖИ ИЗМАМИ САБОТАЖИ ГРАБЕЖИ ВЪН ШАРЛАТАНИ