38

Анонимен

преди 1 месец

Удиви ме нрава на руснаците, още преди войната, когато бяха лишили от пари областите и Донбас от средства и въпреки обстрелите ,които понасяха от укро нацистите, руснаците се бяха самоорганизирали на доброволни начала и си почистваха сами паркове и улици, садяха дори цветя в градинките в парковете, косяха, следиха за чистотата там. А тук, няма кой да ги организира или плати на бригада, на никой не ми пука.

37

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен"От толкова русофили започваме да приличаме на росия." , ами и на Русия не приличаме, ако не може да идеш до там, пусни си видеата от там, в Русия е чисто, подържано, подредено по градовете и строят, но не презастрояват в парковете си и парковете им са красиви и поддържани!

36

Анонимен

преди 1 месец

До КниболоЯ посмали малко, на железобетонните панели, срока им е до около 80 години.

35

До 33

преди 1 месец

Не обвинявай демокрацията червей червен, за това състояние на държавата са виновни червените "безкръвни" превратаджии и такива червеи като теб които им вярват вече 35 г. че са биле някакви демократи и НЕКОМУНИСТИ ! Демокрацията е най-доброто нещо което съществува на земята, ако не беше тя сега ти нямаше да се изразяваш свободно и безнаказано !

34

Анонимен

преди 1 месец

За паветата съм съгласен да се крадат само ако са от гранит, преди години кметицата на моят град първото което направи като я избрахме беше да открадне от центъра всички павета които там си стояха без да мръднат едно 50г. и ги продаде във Виена при нас тури бетон на тяхно място който след първата зима стана на дупки и сега така вече 10-тина години са си дупките. Ама аз ходих във Виена миналата година верно там са на павета и не са мръднали, радвам се че сме допринесли и ние за облика на Виена

33

Книболо

преди 1 месец

Поканете немски инженери да ви направят пътищата както през времето на райха са ги правили. Железобетонни панели. Имат живот поне 600 години.

32

ььь

преди 1 месец

как е променкаджии? 4 години по-късно не само че парите дето бил крал Бойко ги няма, ами ги няма и 30 милиарда, и пътищата са разрушени... като сте тАпаци, така ще е... вързахте се на една фотошопната снимка на пачки и съсипахте държавата... не политиците са ни виновни, а народът...

31

Какви да са

преди 1 месец

Русофилска България 30 години си избира крадливи комунисти. Средствата за тези улици са по шкафчета и торбички и сакчета.

30

Анонимен

преди 1 месец

При демоКРАДцията е така - палати за Милиарди от крадени пари ,хотели ,къщи за гости ,яхти ,вили в Гърция ,Маями,Дубай - Кражбааа ! а България тъне в мизерия и разруха - градове и села без вода ,обезлюдени и омерзени - да ви пикам на скапаната демокрадция

29

Анонимен

преди 1 месец

От толкова русофили започваме да приличаме на росия.

28

vs

преди 1 месец

Само в България можеш да хванеш морска болест от клатене при возене в кола! По пътищата ни почти няма метър, в който пътя да е добър! Ако сложим един регистратор на предната броня на колата, ще излезе такъв клип, че ще са много малко хората които няма да пoвърНaт гледайки го!

27

Анонимен

преди 1 месец

Да се махат гранитните блокчета,видя се че майсторите са останали в миналото...Да се слага асфалт и да се свършва..

26

100 метра

преди 1 месец

Какви павета?! В България няма 100 метра път без някаква осезаема неравност

25

Анонимен

преди 1 месец

значи вместо контролните органи и службите отговарящи за това, те разчитат на медиите да им реши проблемите??!!!и за какво са тогава тия държавни институции?!;;е ..ти и държавата?

24

У БеГето е

преди 1 месец

Като в Украйна повреме на война

23

Стари бусове и

преди 1 месец

Камиони усмърдяват навсякъде

22

А тия мутрочингета

преди 1 месец

От ГТПтата пускат всичко срещу пари и по улиците разни дърти колиби мерцедеси вмета аудита бълват ***

21

У Бейруд

преди 1 месец

Въздуха е по чист отколко у София

20

Нема мисъл

преди 1 месец

Като в нормалните красиви и развити европейски градове тука въпроса е едни червени бо к л у ци и милицюнери да сгънат едни пари и да го ду х ат бедните.

19

Анонимен

преди 1 месец

Хората някъде приемат закони, а тия разчитат на сигнали.