45

баба мара

преди 1 месец

това им е за последно следващ път няма да има

44

Охотник

преди 1 месец

Събраха се две глутници куци прасета. И установили, че нямат място, в голямата копина. Но тъпите овце, пак щели да гласуват за тях. После Мечката била виновна, а БРИКС най-лошата гора, през 10-те планини. Които не могат да покорят. За това щели да тънат, в калта на ЕС. И да слушат вещицата ***. А когато угаснат 5-то и 6-то огнище, до вълшебната река. Щели да припкат, при фалиралият бизон Бай дъНчо. И да ***, на Мечката и Дракона.

43

Петрова

преди 1 месец

Махайте се всички , отвратителни сте.

42

Анонимен

преди 1 месец

Киро Брейка събра ли 5 милиона лева за Ивелин Просяка? Великият просяк-милионер сменя тактиката. От измами към просене на пари.

41

Мда

преди 1 месец

Ивелин май ще излезе свестен на есен за него или вьзраждане

40

Все тая!

преди 1 месец

Разтуряй сектата на Фараона и Величествения Надполковник,белите вълци на Беефффски и Буци... Плана на Посолството успя,поредния им проджект "Двуличие" свърши отлична работа! Колонията БългЕрия приключи,въпреки недоволството на малката група команчи,мечтаещи за суверенитет и независимост на България срещу губернатора КенеFFт Мърршшъв...Няма надежда за България! Поредната краварска колония с унищожено и прогонено от земите си коренно население...

39

Анонимен

преди 1 месец

доста странно поведение на величарите, това за АЕЦ Белене е много експертен въпрос, е така няма кой да им каже дали въобще е възможно, а и доколко украйнската страна е в състояни и дали има желание за подобно мероприятие, да поставяш подобна тема е меко казано несериозно

38

Банкеръ

преди 1 месец

Тошко гризна първото дръвце,следват още няколко и пак при Бойко и Доган.Пеевски го отсвири предварително.Трябваше от Бойко да почне и оня,като ми каже аз ще съм Премиер или няма.На следващи избори ИТН няма да е в Парламента.Да се знае.

37

Анонимен

преди 1 месец

Имахме мн. добра позната на която имахме абсолютно доверие но разбрахме че е Сциентоложка от мн. висок ранг, бяхме потресен. Възпитана е в неголям град като Монтана, > позиция в НR Бизнес Парка в Младост, фирмата пр. мн. дори принтери, майка-лекар, баща и шеф на поща, мъжът доцент. в СУ. Бихте ли помислили че човек с тоя профил е Сциентолог. След като разбрах това, ми е мн. трудно да се предоверявам. Мн. от тях са доста интел. Безскруполни интел. Луди които действат орг.и систематично. Опасно е

36

Анонимен

преди 1 месец

Брей, големи професионалисти станаха ИТН

35

Аман бре

преди 1 месец

Тея схемаджи искат да строят Белене с Украйна .Явно Цар Ивелин е намерил пак някаква далвера за себе си .Дали ще продава акции с пари кеш

34

Анонимен

преди 1 месец

само ако изпратите македонски и български космонавт ,нали така Славун?

33

Анонимен

преди 1 месец

каквооо? Белене заедно с Украйна ли?

32

Правителство ще

преди 1 месец

съкмяват едни "дудуци" които три пъти последователно умишлено се провалиха в съставянето на такова и веднъж под контрол на ГЕРБ/ДПС събориха редовно правителство ? Тези чалга-дайрета подиграват ли се с народа или са прекалено проsти така лесно да се опитват да скрият алчността си за власт ? Не ставате бе чалга-kretenчета за политиката, тя е за умни хора които имат достойнство, чест и родолюбие, вие нямате нито достойнство, нито чест, за родолюбие няма да кажа нищо щом сте реклама на кючека !

31

Анонимен

преди 1 месец

Долна, Коварна и гнусна сциентоложка отрова, която подполно и тихомълком обсебва държавата.

30

Анонимен

преди 1 месец

Xaмepukaнckaтa cekтa sucks...

29

Ми

преди 1 месец

Той наш Тошо и в парламента така стой.Изпънал се на стола,постоянно се върти на него,смее се като ***.За това ли е изпратен там.Много лошо впечатление прави на избирателите .

28

Анонимен

преди 1 месец

До 21. Разсъждавам, ДА. Значи МААЕ е дала зелена светлина украинеца да си строи централа във ВОЙНА с нашите реактори, НО видиш ли ние да не можем. Кой каза, че украинеца няма капацитет, защото били във война, м? Смея се с глас.

27

Анонимен

преди 1 месец

Красимира е добър човек , с идеали и принципи , но е наивна .

26

Смях голям

преди 1 месец

Тошку и Балабанката се изтъпанили като най-големи тежкари го раздават досущ като горгобашии. Щели правителство да правят?!!! Няма такава държава!