21

абв

преди 1 месец

До Алоооооуу смени си брокера, ако ме питаш! Според мене-умишлено не ти разказва за огледите. Трик, за да свалиш още цената за някой негов човек, който следкато ти го купи почти на безценица, му направи "основен" ремонт за 10 х лв, ще го продаде с 50% еврова надценка от цената на която ти го е купил. А брокерът ти ще си вземе комисионната кеш директно от купувача-прекупвач. И ще ти каже, че отива на дълга почивка в чужбина с година събираните 2 лв в касичката си у дома.ПАтих от таквизи "брокери

20

Анонимен

преди 1 месец

Тук един и същи качва коментари под рзлични никове и пишурка все едно и също с цел собствениците на жилища да се разклибаят и да започнат да прдават на цена 100 лв/кв.м.

19

Алоооооуу

преди 1 месец

Бе вие нормални ли сте ? Продавам апартамент в Пловдив вече 6 месеца, свалил съм 20% от предложената от брокера цена! Имам само ЕДИН оглед и то имам чувството, че младежите просто се забавляваха! Какъв пазар на продавача бе! Скоро ще сваля още 10% и вече се моля дано се продаде!

18

Анонимен

преди 1 месец

Добре че не инвенстират в коли :)) Първата, втората, третата ...

17

Шпек Салам Народен

преди 1 месец

"Българите обикновено след 40 години повече предпочитат да си купят имот. В повечето случаи младежите не предпочитат."... .....Каква мисъл,какъв размах на перото!

16

Спеца

преди 1 месец

Айде Чат Бота за Недвижими имоти почва да *** статия след статия чакаме още 2 поне. Всичко е по Гърция даже и ,,богатите шопе никой не купува Сега.

15

Анонимен

преди 1 месец

1 милион и 600 хиляди са необитаемите жилища в България... Никой който няма жилище в момента, няма и пари за да си купи... Хората с пари отдавна си купиха 2-3 и сега не могат да намерят наематели.

14

Забелязал...

преди 1 месец

Абсолютни глyпости! Хората се чудят как да си продадат старите коптори, а тези които имаха пари отдавна си купиха жилища.

13

Анонимен

преди 1 месец

Инвестирай или *** . Има там един исторически парк . Там е модерно да се ,,инвестира,, ама кеш :)

12

hehe 2

преди 1 месец

при положение че народа намалява яко а държавата няма никаква иконмика не ми е ясно кой би купил на тези цени имоти .....

11

Samo minavam

преди 1 месец

И един ден, няма да има на кого да ги продаде. Ще настаняват в тях, бабуини и камилари.

10

бг смешки 2

преди 1 месец

ИНВЕСТИРА БЪЛГАРИНА ама у нищо ! *** наро2д !

9

Анонимен

преди 1 месец

Язък , аз смоя акъл набутах пари за земя в Добруджа , хич не се сетих за апартамент и допуснах груба грешка .

8

Анонимен

преди 1 месец

Добре , че си инвестирах в Никопол на Дунава , уникално си запазих парите , сега само чакам да поскъпне .

7

Анонимен

преди 1 месец

Купуват коптори, защото ги е страх да не им се обезценят финикийските дарове (рушвети) и крадени кинти. Друга основна причина е че им е толкова акъла.

6

Анонимен

преди 1 месец

Ако бяхте помислили малко, щяхте да се сетите, че това "инвестиране" е лош знак. Значи очаква огромна инфлация след потъване още по-дълбоко в ЕС.

5

Анонимен

преди 1 месец

Ама вие българите сте голема работа бе! Кавички ще ви слагаме вече на "националните". Огледали се край себе си, никой друг не видяли наоколо, и решили, че са българи.

4

Стига сте ревали

преди 1 месец

Българинът купува имоти с цел инвестиция. . . . . В клуба на богатите сте всички! Щом инвестирате, значи имате пари. Ей как ги нразя тези мрънкалници все недоволни! Като не ви пасва има 200 партии в България все ще намерите някоя да ви удовлетвори! Аз например избирам Възраждане и знам, че ще плюете, но има неща, които мен ми харесват като техните активнисти за бизнеса! Сега ще скочите на тавана! Ама информирайте се и при другите партии, ама нинч, нада ничего ще видите!

3

И

преди 1 месец

ЗА КОГА НЯМА ДА ЖИВЕЕ 300г. А ПЪК И ВОЙНА СЕ ЗАДАВА

2

Анонимен

преди 1 месец

не е така българина купува имоти защото си представя как ще ги дава под наем и по цял ден ще събира наеми и ще пие ракия без да работи нищо.