176

Лудото Ленче

преди 1 месец

Нашата църква взе отношение по въпроса Ами папата защо се спотайва и нищо не казва по въпроса ...или той е съгласен е тоя сатанизъм ?!!? Нека се види кой какъв е ....

175

Анонимен

преди 1 месец

Французи, американци, ЛГБТ, евреи, арменци, сатанисти, такива подобни хора ви диктуват ежедневието. В един отбор са всичките.

174

До църквата

преди 1 месец

е след 5-6 олимпиади няма да ви питат, защото няма да ви има. И това ще е по ваша вина, защото не можете да се развивате с времето и науката.

173

Хахахахаха

преди 1 месец

По-добре да е руска, нали? Хайде замълчете!

172

Анонимен

преди 1 месец

Чист сатанизъм си беше на Олимпиадата като сатанистите се опитаха да предизвикат гнева на Бога,за да прати нова болест като чумата с цел да съкратят населението.За кратко успяха.Пратил им е в Сена,но всичко ще се оправи,защото той е милостив и ние вина нямаме,че тези сатанисти така са направили.

171

Анонимен

преди 1 месец

Ама защо бе? Нали Франция, нали уж свободна държава, нали викахте "Аз съм Шарли Ебдо", нали свободата на словото, нали свободата на изразяването? Какво стана? Когато християни се гаврят с мюсюлманите, всичко ви беше наред, а? Сега какво недоволствате? Сатанисти били, не знам си какви били? А Шарли Ебдо когато се гавреха с Пророка Мохамед, не бяха ли сатанисти? Викахте "Браво!", а? Единствено мюсюлманите сега подкрепят християните!

170

Анонимен

преди 1 месец

До 168Само стига да припомним, че Българската църква повече сто години говореше глупости, че поп Кръстю е предал Левски)))Напротив, БПЦ от самото начало твърдеше, че Левски не е предаден от поп Кръстю.

169

Анонимен

преди 1 месец

на християните ще става все по-трудно

168

Зозо

преди 1 месец

Не че нещо, ама звучи като писано в Масква. Нашите попове с пагони това им остава, да се месят в Олимпиядата.

167

Анонимен

преди 1 месец

До 169 - Вече са ги пратили.

166

Анонимен

преди 1 месец

"Света Мария предупреди хората преди 47 години за това във Фатима. В" - Фатима е преид 100, а не 47 години, а освен тива, ние сме пра-во-слав-ни!

165

Анонимен

преди 1 месец

Ами нормалните държави щяха да си изтеглят спортистите и да прекратят участие.

164

Анонимен

преди 1 месец

Само стига да припомним, че Българската църква повече сто години говореше глупости, че поп Кръстю е предал Левски

163

Анонимен

преди 1 месец

Вие сте антихристите, защото сте зависими от Пеевски, Борисов и Митрофанова. БПЦ е рожба на КГБ и предаваше 45 години всеки, който палеше свещ. Нямаме нужда нито от църква, която убива религията и живота на добрите за сметка на лошите. Ще го разберете, когато умрете и сушите ви ще се скитат безпризорни и неспокойни. Господ е вече тук и антихристът се страхува

162

До антихристите тук

преди 1 месец

То не остана много време. Както е тръгнал света скоро ще разберете колко много сте се лъгали. Дано успеете да прогледате в малкото останало време.

161

доктор

преди 1 месец

ДОЛУ РЕЛИГИЯТА!

160

хюго капет

преди 1 месец

БПЦ е едно голямо оскърбление. С половете ченгета и рушки агенти с лимузината и ролексите

159

Анонимен

преди 1 месец

Европа отдавна се е предала на сатанизма, сега вече и на официално ниво. *** Франция, където вече не само не живеят нормални хора, но явно и християнството е кът, е първата паднала жертва на нормалността с/у изчадията.

158

Анонимен

преди 1 месец

Църквата служи на злото! Света Мария предупреди хората преди 47 години за това във Фатима. Всички попове ще бъдат избити, защото от две хиляди години служат на злото и мъчат хората по земята. Истинският Господ няма нищо общо с тези твари на дявола. Господ е с вас, хора, той е информацията около вас.

157

Анонимен

преди 1 месец

Наистина преди 10-15 години БПЦ щеше да си затрае. Нямам съмнения в това, след като оплюха патриарх Максим заради позицията за бомбардировките на Югославия.