45

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Хамаска му работа.

44

да ама не

преди 1 месец

Те си избраха Хамаз за да избива евреи .Да би мирно седяло не би чудо видяло. Израел им даваше всичко и работа и вода и ток но те искаха да убиват израелски деца да изнасилвяат израелски жени и да убиват.Е носят си последствията.

43

Анонимен

преди 1 месец

Безмислена военна операция, която се превърна в геноцид!

42

Тракиец

преди 1 месец

Децата не са виновни Проблемът дойде от Русия когато на рожденният ден на Путин ,Хамас със съдействие на Иран нападнаха Израе

41

тото

преди 1 месец

Да ви питам,защо само в ислямския свят има такива несекващи проблеми?Защото там живеят невежи,необразовани,жестоки,но за сметка на това много мързеливи хора.Целия останал свят/разбирай оглупелия наш християнски свят/,ив даваме непрекъсното повощи в пари в брой,във храни,материали,обзавеждане и пр.И този народ не е мръднал ни сантиметър напред,в очовечаването си.Никаква жал,нинакъв кампромис.

40

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Всекиму според делата, каквото повикало - такова се обадило, times 100 :). Голяма работа дето се вика, въшки, краста и полиомиелит - това са дреболее пред велеката палястянска цевелезацея :). Ще поакбарят, поакбарят бокчу анналчу ли, алклахчу ли, зер може и да мине :).

39

Анонимен

преди 1 месец

Какво ли са правили из Европа толкова столетия? Дай им власт и гледай какво правят. Геноцид и убийства на деца.

38

Анонимен

преди 1 месец

Откриха и проби с детски паралич.

37

Анонимен

преди 1 месец

Какво ли не преживяха тези деца там, дано оздравеят бързо! Газ и сяра, нямат ли?

36

Анонимен

преди 1 месец

Въшката и крастата са братя със цукернята!

35

Фантомас

преди 1 месец

Израел ще ги излекува

34

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен"Германия ни спаси от евреите". Six million jews for Sixty million Islamists.What a deal!

33

Анонимен

преди 1 месец

Германия ни спаси от евреите.

32

Анонимен

преди 1 месец

Значи да разбирам,че тази сбирщина от хора в Газа в същност не може да съществува без подаръците от белите братя които те мразят и мечтаят да взривят.Не произвеждат нищо освен деца и чакат останалия свят да ги храни и обгрижва

31

Българинъ

преди 1 месец

На 6-ти Октомври нямаше една въшка. Имаше преговори за мир с поредната арабска държава и Израел - С.Арабия. За да осуетят мира, Хамас нападна от Газа. Милиони неистово крещяха Аллаху Акбар и се гавриха с отвлечени евреи. Хак да им е сега! А тия сополиви преписани ислямистки пропаганди си ги заврете у подкупените предници.

30

Българинъ

преди 1 месец

Въшки и краста ли? След като зверски и непровокирано нападнаха и заклаха в леглата им лекарите и работодателите си, децата и бебетата им, старците и родителите им. С хиляди. Стотици други отвлякоха. С дни танцуваха върху труповете им. Въшки и краста ли? Мор!

29

Гара

преди 1 месец

Със същата жестокост са измъчвали Христос.

28

АнонимеН

преди 1 месец

ИСРАЕЛ ГИ МОРИ С КРАСТА!!! А ТЕРОРУСКАТА НАПРАВО КРАДЕ ОРГАНИТЕ НА ДЕЧИЦАТА ДО КОИТО СЕ ДОКОПА! КОЙ Е ПО-ЛОШИЯ

27

аноним

преди 1 месец

Ройтерс,ООН -загрижени единствено за тия с въшките,а въобще не мислят за милионите други-например-афганистанските деца,и че от глад родителите там си продават децата на чичовци за удоволствие.Палестинските деца са подути от храната,която стотици камиони носят там всеки ден.А афганистанските деца просто нямат късмета,че техни съседи не са евреи,иначе цял свят щеше да им обръща внимание!

26

Анонимен

преди 1 месец

Да излизат САМО с sms. По 5 дози веднага ваксина. Който няма 5 дози и сертификат жалба му майна